2.4 C
Deva
joi, decembrie 7, 2023

DISTRACŢIA COSTĂ. Loc de joaca cu plată la Deva

Fostul WC public din Parcul Cetate din Deva a fost transformat în cursul acestei luni în loc de joacă pentru copii. În acest spaţiu se pot organiza petreceri. Consilierii locali au aprobat ieri tarifele de intrare

Buda parc

Schimbarea destinaţiei imobilului a fost aprobată, recent, într-o şedinţă extraordinară.  La acea vreme, consilierul PSD Vasile Ţonea a „miştocărit” iniţiativa edililor Devei. „Vai de progresul României dacă facem din WC spaţiu cultural şi din cocină locuinţe”, spune Ţonea puţin înainte de a ridica mâna să voteze proiectul. Comentariul consilierului PSD a fost luat la refec de primarul Petru Mărginean, la începutul şedinţei de ieri, cu ceva întârziere pentru că primarul a lipsit când Ţonea a fost vizitat de simţul umorului. „În România se aruncă vorbe pe piaţă, fără fundament. În orice ţară civilizată, în orice hazna sau groapă de gunoi se construieşte ceva. Aşadar vă invit pe toţi consilierii la hazna, să ne jucăm împreună. Şi să vă luaţi şi nepoţii, pentru că sigur o să le placă”, a spus Mărginean.

O oră petrecută în locul de joacă din parc costă 10 lei pentru fiecare copil, iar în regim de abonament (10 ore pe lună) preţul este de 50 de lei. În cazul în care spaţiul este închiriat pentru organizarea de petreceri tariful este de 100 lei pentru două ore indiferent de numărul copiilor.

Știri Similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/