15 C
Deva
vineri, iunie 14, 2024

Doi bărbați din Pakistan au fost depistați în situații ilegale de polițiștii de imigrări din Hunedoara

Doi bărbați din Pakistan care se aflau în situații ilegale au fost depistați în municipiul Petroșani, la începutul acestei săptămâni, de polițiștii de imigrări din Hunedoara. Unul dintre aceștia a fost luat în custodie publică.

În urma activităților întreprinse, polițiștii au depistat cu ședere ilegală doi bărbați de 23, respectiv 37 de ani, ambii din Pakistan.

Din verificări a reieșit că aceștia au intrat legal în România, în scop de muncă, iar la expirarea perioadei de ședere nu au părăsit țara noastră.

Pe numele bărbatului de 23 de ani, polițiștii de imigrări au emis o decizie de returnare, pentru 15 zile, însă nu a respectat-o, fiind depistat la începutul acestei săptămâni, în municipiul Petroșani, de polițiștii de imigrări din Hunedoara, în cadrul unei acțiuni.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Luare în Custodie Publică Arad, până la îndepărtarea sub escortă.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de un an și 6 luni, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

În cazul bărbatului de 37 de ani a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul României.

 

Poliția Română

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/