19.6 C
Deva
sâmbătă, iulie 13, 2024

Două licee din Deva își cumpără centrale termice

Peste 3,16 milioane de lei va investi municipalitatea din Deva în realizarea sistemului de încălzire prin centrale proprii în clădirile Liceului Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, aflate pe strada Titu Maiorescu, pe strada Scărişoara si pe strada Bejan. Investiţia, derulată de liceul devean şi finanţată din fonduri de la bugetul local, a fost scoasă la licitaţie publică.

Şi Liceul cu Program Sportiv „Cetate” din Deva se pregăteşte de instalarea centralelor proprii, pentru care vor fi cheltuiţi aproape două milioane de lei. „Lucrările scoase la licitaţie constau în realizarea unui sistem propriu de încălzire la Liceul cu Program Sportiv Cetate din Deva, utilizând patru centrale termice cu combustibil gazos. Acestea vor deservi complexul de clădiri al liceului din Deva de pe strada Axente Sever nr.3”, se arată în documentele publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

20 de centrale termice pe gaz vor fi achiziţionate pentru dotarea şcolilor şi grădiniţelor din municipiul Deva, până în toamna acestui an, anunţa, în luna februarie, primarul Florin Oancea.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/