11.7 C
Deva
duminică, februarie 25, 2024

E oficial. Clubul sportiv al municipiului se va numi „Corvinul 1921 Hunedoara”

Consiliul Local al municipiului Hunedoara a votat, în unanimitate, schimbarea denumirii clubului sportiv de drept public din subordinea sa, din „Club Sportiv Hunedoara” în „Club Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara”.

Hotărârea a fost necesară pentru ca, din sezonul următor, echipa municipiului să se poată înscrie cu noua denumire şi să figureze astfel sub denumirea „Corvinul 1921 Hunedoara” şi în evidenţele Federaţiei Române de Fotbal. Vă reamintim că, pe lângă secţia de fotbal, unde activează peste 250 de sportivi de toate vârstele, clubul sportiv din subordinea Consiliului Local Hunedoara mai deţine şi o secţie de box.

În perioada aceasta se fac demersurile pentru înscrierea în noul sezon competiţional. Aşa cum am spus în momentul achiziţionării brand-ului „Corvinul”, noua denumire va fi trecută în evidenţele FRF abia din vara anului 2022. Acum nu am făcut decât să urmăm procedurile legale pentru a opera schimbările necesare în denumire. Mai departe sunt câteva demersuri pe care clubul le va face la Federaţie”, explică primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/