38.7 C
Deva
miercuri, iulie 17, 2024

Experiența de coșmar trăită de Celia, după ce s-a infectat cu Covid 19

Celia, o artistă apreciată din România, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a relatat că fost internată două săptămâni în spital, după ce s-a infectat cu Covid 19. Și mama ei a avut de suferit, a mărturisit Celia.

„Experiența “COVID-19“ a fost un cosmar pentru mine/noi. Totuși n-am cuvinte să mulțumesc lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă ii voi purta în rugăciuni.

Am fost internați mai bine de două săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infectioase și știu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile…. de la infirmiere, asistente până la minunată Doamna dr. Oniciuc Antonela, cea care ține închegată această echipă minunată, secția Infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dânsa.

Experiența “COVID-19 “ a fost un cosmar pentru mine/noi.
Totusi n-am cuvinte sa multumesc Lui Dumnezeu ca a îngăduit …

Publicată de Celia pe Duminică, 4 aprilie 2021

În momentele de disperare în care simți că pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, însă pot spune că sigur nimic nu a fost întâmplator. Mulțumiri enorme promtitudinii dr. cardiologi de gardă prin care Dumnezeu face minuni, dr. Blaj Patricia. De asemenea, enorme mulțumiri Dr. Săceanu Oana Maria și asistentei angelice care mi-a devenit bună prietenă Garofița Vizitiu, și întregii echipe, regret că n-am reușit să va rețin tuturor numele, nici măcar fețele, vă vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune. Va mulțumim din inima tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde puțină putere am să o fac poate într-un interviu! Dumnezeu să vă protejeze pe toți!”, a scris Celia, pe pagina sa de Facebook.

Cristina Ioana Socolan şi-a început cariera artistică în anul 2005, când s-a alăturat grupului muzical Elegance. Ulterior, ea a pus bazele proiectului Celia, acesta fiind şi pseudonimul adoptat de artistă în următoarea etapă a carierei sale.

Foto: Celia / Facebook

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/