31 C
Deva
marți, iulie 16, 2024

Femeie condamnată după ce și-a ucis copila nou-născută pe ascuns

Judecătoria Deva a condamnat la un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare, o femeie în vârstă de 50 de ani, din Simeria, care şi-a ucis fătul. Sentinţa nu este definitivă. Infracţiunea pentru care a aceasta a fost trimisă în judecată a fost săvârşită în 2015, într-un cămin de nefamilişti.

Potrivit anchetatorilor, femeia locuia în camera unui cămin din Simeria, împreună cu concubinul acesteia şi cu cei doi copii ai lor cu paternitatea nerecunoscută. Locuinţa are o singură cameră în care locuiesc 5 persoane: cei doi concubini, copiii acestora şi fiica bărbatului, din căsătoria anterioară. Partenerul de viaţă al inculpatei a declarat că atunci când a început relaţia cu aceasta, au hotărât să nu aibă copii, deoarece fiecare dintre ei avea din relaţiile anterioare, el doi, iar femeia cinci, însă în cursul anului 2014 ea a rămas din nou însărcinată.

„O anumită perioadă de timp, inculpata şi-a ascuns sarcina, negând că este însărcinată când era întrebată de concubinul său şi de vecini, însă în cele din urmă a recunoscut că este însărcinată. În data de 28 aprilie 2015 inculpata a născut într-un lighean, la termen, un nou-născut de sex femeiesc viu, viabil. Naşterea a avut loc la domiciliu, în prezenţa fiilor în vârstă de cinci, respectiv trei ani, într-un lighean, inculpata nefiind asistată medical. În timpul naşterii, inculpata a prins fătul cu mâinile de cap şi l-a tras, astfel că i-a cauzat un traumatism (prin compresie craniană) care a condus la deces. Imediat după naştere, ea a pus nou-născutul într-o plasă şi l-a aruncat la containerul de gunoi din spatele blocului”, se arată în dosar.

Partenerul de viaţă al femeii, anunţat fiind despre cele întâmplate de o vecină, a venit la acasă şi a întrebat-o pe femeie ce s-a întâmplat, aceasta spunându-i că a eliminat o bucată de carne pe care a aruncat-o în spatele blocului, ulterior spunându-i că a născut un făt mort şi că ea nu a omorât pe nimeni. Bărbatul şi vecinii s-au deplasat la tomberon, însă nu au găsit nou-născutul, deoarece acesta a fost deja golit şi transportat de firma de salubritate.

La scurt timp, femeia a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, primind diagnosticul de naştere spontană la domiciliu cu retenţia tardivă a placentei. Câteva zile mai târziu, o femeie care s-a dus la rampa de gunoi pentru a colecta materiale din plastic şi metal, a început să caute prin gunoiul descărcat dintr-un camion, iar la un moment dat, a tras o plasă de plastic din grămada de gunoi şi s-a uitat în interior, observând un nou-născut. A anunţat un agentul de pază, care, la rândul său, a anunţat Poliţia. Astfel a fost găsit fătul decedat al femeii.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/