19.4 C
Deva
miercuri, iulie 24, 2024

Jandarmii montani au depistat persoane care au pătruns cu autoturisme în medii naturale

Jandarmii montani hunedoreni au depistat, duminică, şase bărbaţi au pătruns cu autoturisme de teren în zona naturală din munţii Parâng şi respectiv, din munţii Vâlcan.

Cinci bărbaţi, cu domiciliul în judeţele Gorj şi Hunedoara, au fost depistaţi de jandarmii montani, după ce au pătruns cu autoturismele de teren pe traseul ce leagă staţiunea Parâng de Vf. Parângul Mic. Un alt bărbat, domiciliat în judeţul Hunedoara, a fost depistat de jandarmii montani după ce a pătruns în fondul forestier din zona Pârâul Negru, din munţii Vâlcan.

Jandarmii montani au sancţionat contravenţional conducătorii celor şase autoturisme cu amenzi în valoare totală de 5.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 407/2006 vânătorii și a protecției fondului cinegetic şi respectiv, Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Jandarmii montani recomandă respectarea legislaţiei în ceea ce priveşte folosirea mijloacelor de transport în afara căilor de circulaţie publică. Totodată persoanale care observă producerea unor fapte similare pot sesiza jandarmii montani prin apelarea numărului de urgenţă 112.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/