22.9 C
Deva
miercuri, iulie 24, 2024

Lucrări pe drumurile din nordul județului Hunedoara

În urma solicitărilor primarilor din zonă, conducerea Consiliului Județean Hunedoara a efectuat, la sfârșitul acestei săptămâni, o vizită de lucru în teren în nordul județului.
Astfel, președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor, și administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, s-au deplasat pe DC 8 Ribița – Crișan unde sectorul cuprins între km 0+000 și 6+100 necesită lucrări de modernizare și reabilitare astfel încât să asigure accesul rutier corespunzător pentru localnici și pentru cei care vizitează Mănăstirea Crișan. Aici, împreună cu primarul comunei Ribița, Ioan Faur, au fost identificate soluțiile pentru realizarea lucrărilor necesare. Sectorul de drum a fost transmis în administrarea CJ Hunedoara în acest an.
Pe DJ 706 Țebea – Visca – Vorța – Ilia, drum afectat de calamitățile naturale care au avut loc în acest an, se lucrează la refacerea structurii căii de rulare. Președintele CJ Hunedoara și administratorul public, împreună cu primarul comunei Baia de Criș, Mihai Gorcea, au verificat modul în care se execută lucrările care sunt finanțate atât de administrația locală, cât și de CJ Hunedoara.
Ultimul obiectiv aflat pe agenda zilei a fost DJ 762 Baia de Criș – Rișculița – Bulzeștii de Sus. Pe acest sector de drum, CJ Hunedoara a finanțat lucrări de reparații care au fost executate în acest an dar, împreună cu primarul Mirel Suba, au fost identificate alte puncte în care drumarii trebuie acționeze.
„Țin foarte mult la o relație corectă cu primarii județului Hunedoara. Ne-au solicitat sprijinul și, așa cum am promis, ne deplasăm în teren pentru a vedea exact, la fața locului, care sunt problemele ce trebui rezolvate. Vom trimite o echipă formată din specialiști ai Serviciului Administrare drumuri din cadrul CJ Hunedoara pentru a analiza din punct de vedere tehnic fiecare situație în parte și, în funcție de bugetul de care dispunem, vom acționa acolo unde se impune”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.
Conducerea CJ Hunedoara va continua seria vizitelor de lucru în teren pentru ca problemele identificate la nivel local să poată fi rezolvate la timp.
Consiliul Județean Hunedoara

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/