2.4 C
Deva
joi, decembrie 7, 2023

Maşinile de colecţie, vedete la Petroşani

Maşini vechi, de colecţie, vor fi din nou vedete la Petroşani, unde se organizează cea de a doua ediţie a „Retro paradei”, de data aceasta ediţia de toamnă.

retromobil_8După ce prima ediţie a „Retro Paradei”, organizată în primăvara acestui an, s-a dovedit a fi un succes, Retro Club România – Filiala Hunedoara a decis să ofere din nou momente de încântare pentru iubitorii de maşini de colecţie, ce altă dată umpleau străzile. În data de 19 octombrie, Piaţa Victoriei din Petroşani se va umple din nou de  Fiat-uri,  IMS-uri, Trabanturi, Dacii sau Vartburg 1000, toate vechi dar funcţionale.

O pasiune cât o viaţă, care necesită foarte mulţi bani mai întâi pentru achiziţionarea „bătrânelor doamne”, iar mai apoi pentru recondiţionarea lor. Proprietarii lor sunt foarte mândri de vechile autoturisme ori chiar motociclete redevenite funcţionale prin muncă asiduă ce poate dura şi doi ani şi recunosc că, deşi de multe ori promit că se opresc, întotdeauna se va găsi încă o maşină care să le facă cu ochiul şi pe acre să şi-o dorească în colecţie.

Organizatorii evenimentului mizează cel puţin pe o participare la fel de numeroasă cum a  fost al prima ediţie, din primăvara acestui an.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/