38.7 C
Deva
miercuri, iulie 17, 2024

„Monstrul din parc” rămâne în arest

Instanța Tribunalului Hunedoara a respins contestaţia depusă de Alexandru Cobzaru (29 de ani) faţă de decizia Judecătoriei Hunedoara, prin care a fost trimis în arest preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe.

Tânărul este anchetat după ce a trântit în cap un copil în vârstă de 13 ani, într-un parc pentru copii din municipiul Hunedoara.

„Instanţa respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatulCobzaru Alexandru, împotriva încheierii nr. 2/2021 pronunţată la data de 8 februarei 2021 de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hunedoara, judeţul Hunedoara. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 15 februarie 2021”, se arată în soluţia dată de magistraţi.

Duminică, 7 februarie, minorul trântit în cap de Alexandru Cobzaru, într-un loc de joacă din Hunedoara a suferit o fractură craniană, în zona occipitală, cu pierdere de cunoştinţă şi amnezie retrogradă şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Tânărul care a comis agresiunea a fost reţinut preventiv şi, ulterior, trimis în arest pentru 30 de zile, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe.

Scenele agresiunii au fost filmate cu un telefon mobil, iar clipul video de câteva zeci de secunde au stârnit un val de furie pe reţelele sociale. În imagini se vede cum Alexandru Cobzaru l-a atacat cu sălbăticie şi fără a avea vreo ezitare, pe copilul în vârstă de 13 ani, care se afla într-un loc de joacă amenajat într-un cartier din municipiu. Imaginile îl arată pe acesta îndreptându-se furios către copilul care se dădea pe un leagăn, iar după ce l-a înjurat, strigându-i „Vino aici, f… morţii mă-tii”, l-a strâns cu mâinile de gât, l-a ridicat deasupra capului său şi l-a trântit puternic de caldarâm. Copilul, care este chiar nepot al agresorului, s-a prăbuşit cu zgomot, lovindu-se cu capul şi cu spatele de tartan, iar după ce a mişcat de câteva ori din mâini şi a gemut, a rămas neclintit, leşinând din cauza şocului. Bătăuşul şi-a întors privirile de la victima aflată în stare de inconştienţă şi s-a îndreptat spre propriul fiu, în vârstă de şapte ani, aflat în acelaşi loc de joacă. L-a îmbrâncit şi pe acesta şi l-a înjurat, plecând apoi liniştit spre casă.

Mii de oameni au cerut pedepsirea bătăuşului din Hunedoara. La scurt timp autorul violenţelor a fost arestat. El a recunoscut fapta şi a susţinut că nu şi-a putut controla furia, aflând că minorii s-au certat.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/