31 C
Deva
marți, iulie 16, 2024

Nepal va bloca accesul la site-uri ilegale de păcănele și crypto

NTA, Autoritatea de Telecomunicații din Nepal, a început o represiune mai largă asupra unui număr de site-uri web, în ​​special a celor care se concentrează pe activități economice ilegale.

Compania care reglementează sectorul tehnologiei și telecomunicațiilor va limita accesul la o serie de site-uri web ilegale care au legătură cu criptomonede, jocuri de noroc online sau hyper networking.

Crypto și jocuri de noroc ilegale vizate de Nepal

NTA a susținut că astfel de site-uri web nu au licență de a funcționa legal în Nepal și, ca urmare, au fost incluse pe lista neagră. Consumatorii sunt îndemnați să facă un pas înainte și să informeze observatorul cu privire la orice astfel de site-uri web care continuă să funcționeze în ciuda interdicției de a face acest lucru.

 

Autoritatea de Telecomunicații din Nepal lucrează, de asemenea, cu furnizorii de servicii de internet pentru a se asigura că site-urile web sunt blocate și nu sunt accesibile cu IP-urile nepaleze.

Mai mult, guvernul a avertizat pe oricine dorește să participe la afaceri ilegale interzise de NTA că astfel de persoane pot avea probleme legale semnificative. Nepalul a decis să acționeze pe baza unor dovezi solide că cetățenii se implică în rețele ilegale de criptomonede și jocuri de noroc în număr mare, fără nicio supraveghere care să le expună infractorilor datele și confidențialitatea.

Cetăţenii nepalezi care trăiesc în străinătate au ales să investească şi în astfel de opțiuni ilegale, readucând remitențele în ţară. NTA a restrâns toate monedele virtuale și operațiunile de jocuri de noroc online, deoarece acestea nu sunt permise oficial de autoritățile de reglementare sau de legile existente. Interdicția anunțată de autoritățile de reglementare asupra unor astfel de site-uri web este doar primul pas în cadrul de reglementare mai larg planificat de NTA.

Limitarea accesului este in plan de câțiva ani

Cetățenii nepalezi vor fi supuși unui control mai mare atunci când încearcă să se ocupe de criptomonede, iar NTA va colabora cu Biroul Central de Investigații al Poliției din Nepal pentru a se asigura că persoanele implicate în proliferarea unor astfel de servicii ilegale sunt aduse în fața justiției.

NTA a întocmit anterior o listă de site-uri web care urmează să fie blocate și a lucrat la optimizarea tehnicilor sale de urmărire și de a acționa împotriva operatorilor ilegali, iar acum își intensifică jocul luând măsuri de aplicare împotriva acestora.

Încearcă un cazinou complet legal, unde poți face ce vrei: https://www.princesscasino.ro/

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/