30.9 C
Deva
vineri, iunie 21, 2024

Nici toaletele publice nu mai sunt în siguranță. Hoții au furat wc-ul din parc și l-au dus acasă

  • Hoții au furat una dintre cele două toalete ecologice din Parcul Brădet, aflat în municipiul Petroșani. Infracțiunea a fost surprinsă pe camerele video de supraveghere, iar în scurt timp, polițiștii locali au dat de urma suspecților.

I-au urmărit până în cartierul Bosnea de la marginea municipiului din Valea Jiului și au recuperat toaleta publică dintr-o curte.

Al doilea wc ecologic din parc nu este funcțional, iar în urma furtului, hoții au produs pagube și prin distrugerea instalațiilor de apă.

„Când au furat toaleta au spart acolo și conductele. Cele două WC-uri erau racordate la canalizare și alimentate cu apă din sistem, dar acum trebuie să reparăm stricăciunea”, a declarat Ciprian Preda, administrator în cadrul Primăriei Petroșani, potrivit ziarului Cronica Văii Jiului.

Nu a fost singurul incident petrecut în ultimele luni în parcul Brădet din Petroșani, aflat în apropiere de munții Parâng.

În toamna anului 2022, zona de agrement a fost invadată de urșii din Parâng, atrași de fructele de pădure și de gunoaiele lăsate de turiști. Unul dintre animalele sălbatice a fost capturat de autoritățile din Valea Jiului, însă pentru câteva zile, intrarea în parc a fost interzisă oamenilor, din motive de siguranță.

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/