23.7 C
Deva
marți, iulie 23, 2024

Nu am scăpat de furia iernii: prăpăd pe drumurile de munte ale Hunedoarei

A nins abundent, iar pe mai multe drumuri județene din zona montană a Hunedoarei, traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă, iar șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență, având mașinile echipate corespunzător acestei perioade. Un strat consistent de zăpadă s-a așternut în Ținutul Pădurenilor, în Munții Orăștiei, dar și în Parâng, Retezat sau Straja.

„Operatorii care asigură deszăpezirea drumurilor județene au intervenit cu utilajele pentru a permite desfășurarea traficului rutier în bune condiții. Astfel, în această dimineață s-a intervenit pe DJ 708D Muncelu Mic – Feregi, iar pe DJ 668A, la Târsa, unde a nins abundent, a continuat intevenția începută încă de ieri după-amiază. De asemenea, o mașină acționează pe DJ 688 spre Bătrâna. Din Dispeceratul de Iarnă al Consiliului Județean Hunedoara s-au lansat comenzi de intervenție pe DJ 705A Costești – Sarmizegetusa și pe DJ 687J Cerbăl, unde a nins, de asemenea, din belșug. Conducătorilor auto, care locuiesc sau vor să ajungă în aceste zone, le recomandăm să nu plece la drum fără a avea mașina echipată corespunzător pentru iarnă și să circule prudent”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.

Și miercuri, operatorii care asigură deszăpezirea drumurilor județene au fost mobilizați pe șoselele de munte ale Hunedoarei. „Utilajele de deszpezire au fost direcționate pe următoarele sectoare de drum județean: DJ 708D Muncelu Mic – Feregi, DJ 705A Costești – Sarmizegetusa Regia, DJ 668A Târsa, DJ 761 Săcărâmb, DJ 687J Cerbăl, DJ 709F Cabana Rusu – Masivul Parâng”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.

Foto: Consiliul Județean Hunedoara

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/