2.4 C
Deva
joi, decembrie 7, 2023

Operațiunea SALONIC. BCCO Alba-Iulia a destructurat o reţea de traficanţi de droguri pe tura Salonic/Grecia-Timișoara-Hunedoara VIDEO

droguri Ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba-Iulia (S.C.C.O. Hunedoara cu sprijinul Serviciului Antidrog ) sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Hunedoara, au procedat la destructurarea unui grup infracțional compus din cetățeni români, care avea drept activitate infracțională traficul internațional de droguri de risc, pe ruta Salonic/Grecia-Timișoara-Hunedoara.

În cadrul activităților desfășurate (prinderi în flagrant și percheziții domiciliare) a fost capturată până în prezent cantitatea de 4,5 kg de cannabis.

Ca mod de operare s-a stabilit faptul că liderul grupului introducea în România cantități mari de cannabis (aproximăm că în cursul anului 2013 au fost introduse în țară aproximativ 10 kg de cannabis) pe care le distribuia în mun. Timișoara către doi dealeri importanți. Aceștia la rândul lor distribuiau marfa către numeroși dealeri stradali din mun. Timișoara și Hunedoara,  iar aceștia din urmă le furnizau către consumatori din orașele respective.

Până în prezent față de trei membri ai grupării infracţionale, Tribunalul Hunedoara a luat măsura arestării preventive, pe o perioadă de 29 de zile, iar față de alți doi membri ai grupării procurorul DIICOT a luat măsura interzicerii de a părăsi țara, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cu ocazia activităților desfășurate în cauză, a mai fost luată măsura, indisponibilizării sumei de 20.000 lei și 4.500 euro, bani proveniți din vânzarea drogurilor și care au fost ridicați dintr-un imobil din mun. Timișoara, în care liderul grupului locuia fără forme legale.

Activitățile în cauză s-au desfășurat cu sprijinul SOS Timișoara și BCCO Timișoara – Serviciul Antidrog.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/