38.7 C
Deva
miercuri, iulie 17, 2024

Pagube pe DN 7A din cauza transporturilor de lemne

Eforturile Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara de a pune în siguranță Drumul Național 7A, în zona localității Jieț, între județele Hunedoara și Vâlcea, sunt zădărnicite de transporturile de material lemnos, informează DRDP Timișoara.

„Autospeciale de mare tonaj intră de pe drumurile laterale pe partea carosabilă a drumului național cu noroi pe roți, afectând atât starea de curățenie a acestui drum, dar și structura de rezistență a părții carosabile și siguranța circulației. Sectorul de drum are restricție la o masă maxim autorizată de 7,5 tone, fiind interzis accesul autospecialelor de transport lemn de mare tonaj. În plus, lucrările de așternere de covor asfaltic prin reciclare efectuate recent sunt puse în pericol de aceste transporturi neautorizate”, au precizat reprezentanții Instituției.

DRDP Timișoara, prin SDN Deva, a anunțat autoritățile din județul Hunedoara, inclusiv Prefectura, și a solicitat sprijin pentru rezolvarea situației prin efectuarea și intensificarea controalelor, identificarea și sancționarea contravențională a transportatorilor auto care intră pe partea carosabilă cu noroi pe roți și a conducătorilor auto care încalcă restricțiile de circulație.
FOTO: DRDP Timișoara

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/