22.9 C
Deva
miercuri, iulie 24, 2024

Parteneriat între cluburile feroviare de fotbal FC Rapid și CFR Simeria

CFR Simeria și FC Rapid 1923 S.A. București au semnat un contract de parteneriat, care reglementează colaborarea dintre cele două cluburi în vederea selecției, pregătirii și promovării celor mai talentați tineri jucători de fotbal ai CS CFR Simeria pentru competițiile profesioniste.

Potrivit acordului, Clubul CS CFR Simeria va acorda clubului FC Rapid Bucuresti opțiune de prim transfer pentru jucătorii din fiecare grupă de vârstă, în funcție de alegerea staffului tehnic al FC Rapid București.
CS CFR Simeria va participa cu grupele de copii și juniori la turnee și jocuri amicale organizate de clubul FC Rapid București, în funcție de calendarul competitional al celor doua cluburi.
FC Rapid Bucuresti va oferi anual, gratuit, stagii de pregătire pentru antrenori și jucătorii selecționați ai clubuIui CS CFR Simeria la baza sportivă a clubului FC Rapid Bucuresti.
Anual, FC Rapid București va invita clubul CS CFR Simeria la un turneu organizat la București, costurile pentru cazare și masă fiind suportate de către clubul FC Rapid București.
„Este un parteneriat pe termen lung, prin care ne dorim să atragem la Rapid cei mai buni juniori ai clubului din Simeria, dar acesta este doar începutul. Sunt foarte multe similitudini între cele două cluburi, ambele sunt ceferiste la origini și le mulțumim celor din Simeria pentru această colaborare. În această zonă este o comunitate foarte mare de rapidiști, locația este excelentă, condițiile sunt foarte bune, copiii de viitor și sunt sigur că acest parteneriat va fi benefic pentru ambele cluburi. Avem în vedere pentru viitor și alte parteneriate ce pot contribui la redirecționarea tinerilor de valoare din țară către clubul nostru, pentru a-i putea crește în spiritul alb-vișiniu și, de ce nu, la descoperirea viitoarelor legende rapidiste”, a declarat Daniel Niculae, președintele Rapidului.

CFR Simeria este un club fondat în 1909, ce a mai purtat de-a lungul istoriei sale și numele de Locomotiva. Clubul din Simeria are 7 grupe de juniori: U7, U9, U11, U13, U15, U17 și U19. În Campionatul Național U19, CFR Simeria ocupă locul doi în seria a VII-a, după CSM Reșița. Centrul de copii și juniori ai clubului hunedorean are peste 120 de copii legitimați. Juniorii clubului CFR Simeria joacă în echipament alb și vișiniu.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/