5.7 C
Deva
miercuri, decembrie 6, 2023

Alegeri în PNL Hunedoara

MAIN conf pnlAproape 1.200 de liberali vor participa duminică, 23 februarie, la Conferința Județeană a PNL Hunedoara. Acesta se va desfășura la Sala Sporturilor din Deva, începând cu ora 11.

Delegații vor alege Biroul Politic Teritorial și pe secretarul general. În BPT Hunedoara vor fi desemnate prin vot 29 de persoane: președintele, 9 vicepreședinți și 19 membri. Lor li se adaugă președinții organizațiilor de femei și tineret, respectiv Carmen Hărău (care este și parlamentar) și Raul Stoica, dar și parlamentarii în funcție, Bogdan Țîmpău, Dorin Păran și Mariana Câmpeanu. Aceștia din urmă pot să intre în competiție, chiar dacă sunt, datorită funcției, membri de drept ai Biroului Politic Teritorial al PNL Hunedoara. Conducerea va fi aleasă pentru un mandat de 4 ani.

Pentru funcția de președinte candidează doar actualul lider al liberalilor hunedoreni, Mircea Ioan Moloț.

În județul Hunedoara, PNL are în jur de 18.000 de membri și filiale în toate cele 69 de localități.

La alegerile de duminică este posibil să participe liderul PNL, Crin Antonescu, prim – vicepreședintele partidului, Klaus Iohannis, dar și alți lideri ai acestei formațiuni politice, printre care Norica Nicolai, Mircea Diaconu, Lucia Varga etc. Alegerile din PNL Hunedoara se desfășoară cu o zi înainte de o posibilă ieșire de la guvernare a PNL, de aceea, este posibil ca mulți dintre reprezentanții liberalilor să nu poată participa la conferința județeană.

 

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/