12.6 C
Deva
vineri, decembrie 1, 2023

Canalizare pentru zonele mărginaşe ale Vulcanului

Sistemul de canalizare din municipiul Vulcan va intra în reabilitare. În perioada imediat următoare vizat este cartierul Dallas, acolo unde nu o dată au fost probleme din cauza sistemului vechi, care a refulat.

 

PRIMARIA MUNICIPIULUI VULCANCartierul Dallas din Vulcan se schimbă la faţă. După ce arterele de circulaţie au fost reabilitate, acum se are în vedere şi reabilitarea sistemului de canalizare. Acesta era învechit şi depăşit şi nu o dată canalele au refulat, iar mirosul de nesuportat, mai ales vara. Toate acestea sunt pe cale să devină istorie, dar nu doar Dallasul este cuprins în program. „Sistemul de canalizare din Cartierul Micro 3 B va fi reabilitat.  Vom continua, însă, şi cu Dealul Dabii, Crividia sau strada Abatorului. De asemenea, se va rezolva sistemul de alimentare cu apă pe Valea Ungurului şi continuăm în Cocoşvar”, a  declarat primarul municipiului Vulcan, Gheorge Ile.

Licitaţii pentru parcele

Pe de altă parte, municipalitatea din Vulcan continuă să scoată la licitaţie parcelele din staţiunea Pasul Vâlcan şi până acum mai bine de jumătate au fost atribuite clor ce vor să investească în noua staţiuen de schi. „Continuăm cu licitaţiile, cum terminăm de înscris o parcelă o scoatem la licitaţie. Până acum avem deja 25 de parcele licitate”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan. Iar primarul gheorgheIle este optimist şi crede că proiectul de modernizare a staţiunii pasul Vâlcan va primit finanţare în continuare. Deja aici a fost construită telegondola ce leagă municipiul Vulcan de staţiunea montană, dar se va realiza şi un telescaun care va lega staţiunea de Straja.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/