8.8 C
Deva
miercuri, aprilie 17, 2024

Carmen Hărău, deputat PNL: „Domnul Nistor are o problemă cu deputata hunedorenilor”

Carmen Hărău, deputat liberal în Parlamentul României, a accelerat ritmul ieşirilor la rampă cu declaraţii, mai ales după ce deputatul PSD Laurenţiu Nistor a ţinut să o tragă de urechi, oarecum cu blândeţe, amintindu-i că au fost colegi de partid. Ieri, la o televiziune locală, Carmen Hărău a ţinut să-şi lămurească poziţia faţă de PSD şi politica lui Victor Ponta.

La zi, referindu-se la „drama” PSD din aceste zile, cu un Victor Ponta retrăgându-se, teatral şi pur teoretic, din fruntea social-democraţilor – dar nu şi din fruntea bucatelor guvernamentale -, deputatul Carmen Hărău şi-a manifestat solidaritatea cu suferinţa colegilor din stânga politicii româneşti: „Chiar îmi pare rău de colegii de la PSD. Vă daţi seama ce drame personale sunt acum în desfăşurare? Este postul ocupat de domnul Dragnea sau de doamna Rovana (Plumb, n.r.)? Dacă unul dintre dânşii nu i-au ţinut scaunul şi doamna Rovana ţine minte… Unii încearcă să se poziţioneze. E nenorocire mare”.

Confirmând campania liberală de strângere de semnături care să îl convingă pe Victor Ponta că nu-l mai vor cetăţenii în fruntea guvernului, Carmen Hărău a ţinut să nuanţeze, explicând că acţiunea politică nu doreşte să lovească explicit în PSD. „Pe noi cei din PNL ne interesează un PSD puternic, un partener valid. N-avem nevoie de extremişti nici pe stânga nici pe dreapta. Mi-aş dori din suflet ca PSD-ul să reuşească să se reformeze. La momentul acesta, noi cei din PNL avem o campanie de strângere de semnături. Ştim că premierul nu se destituie cu semnăturile culese în stradă. Dar avem o sesiune de consultare cu cetăţenii. Am contatat cu surprindere că semnează pe liste şi simpatizanţi cunoscuţi ai PSD, pentru că oamenii au început să vadă că în trage în jos – domnul Ponta la momentul acesta este o piatră de moară agăţată de gâtul PSD-ului. Domnia sa a anunţat că vrea să protejeze partidul. Dar ţara asta, se gândeşte domnul Ponta s-o protejeze? Problema mea nu este onoarea PSD-ului la momentul acesta. Noi avem nevoie de un prim-ministru valid din punct de vedere politic. C-o fi având la genunche o problemă, îi doresc sănătate, dar, din punct de vedere politic, el trebuie să aibă reprezentativitate şi credibilitate.”
Un Nistor cu ţinta Hărău?

Carmen Hărău: „Nu am fost susţinută şi promovată în PSD. Domnul profesor Moloţ m-a convins să intru în politică.”

Deputatul liberal de Hunedoara a mai ţinut să lămurească tema „ciuma roşie”, temă lansată de liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor. Liderul PSD a atacat-o pe Carmen Hărău zilele trecute, acuzând-o că a folosit apelativul „ciuma roşie” la adresa social-democraţilor. Or, Hărău susţine că nu a folosit această expresie.
„Eu n-am folosit niciodată expresia „ciuma roşie”. Din punctul meu de vedere PSD-ul este un partid democratic dar care trebuie reformat. Politică „roşie” sau politicieni „roşii” am folosit adesea. (…) Îi respect pe colegii politicieni „roşii”, am mulţi amici în PSD. Să se reformeze, să devină un partid puternic cu care noi să putem avea un dialog. Domnul Nistor, pe parcursul timpului a dat dovadă de o anumită eleganţă. Apreciez foarte mult faptul că atunci când domnul preşedinte Moloţ a început să aibă probleme, domnia sa a încetat orice fel de atac. (…) Cu toate acestea domnul Nistor are o problemă cu deputata hunedorenilor, cu Carmen Hărău”.

Despre necazul CEH: „Această mistificare s-a mai întâmplat. Şi cu mineritul şi cu siderurgia. Problema acum nu este a soluţiilor, ci a determinării politice, pentru ca soluţiile să fie puse în aplicare. Eu vă spun că Guvernul Ponta nu e bun. E vulnerabilizat.”

În loc de concluzie, această declaraţie a lui Carmen Hărău, care vrea să lumineze lucrurile: „Ştiţi cum e cu politica asta? Şi trebuie să-i punem punct. Te duci acolo la Bucureşti şi „ciocu mic şi joc de gleznă”. Scuzaţi expresia licenţioasă. (…) Problema cu domnul Nistor este că domnia sa, un vechi politician, are prostul obicei să promoveze genul de politică „las că merge şi aşa”. Că de-aia a ajuns, dragi prieteni, Parlamentul la 8 la sută credibilitate”.

Știri Similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/