12.6 C
Deva
vineri, decembrie 1, 2023

Centrul vechi al Vulcanului, reabilitat pe bani din bugetul local

După ce anul trecut Primăria Vulcan a reabilitat străzile din Nordul centrului vechi al municipiului, acum  venit şi rândul părţii din sud. Banii necesari vin de la bugetul local.

pimarie. vulcanNu mai puţin de 1,460 milioane de lei, fără TVA, a alocat Primăria Vulcan de la bugetul local pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a unor străzi din Centrul Vechi al municipiului. Iar din valoarea totală estimată iniţial de autoritatea contractantă pentru acest contract, suma aferenta procentului de cheltuieli diverse si neprevăzute a fost calculată la 43.000 lei.

Finanţarea de la Guvern a fost suspendată

Proiectul include străzile Pajiştei, Aleea Trandafirilor şi Mihai Viteazu nord. „Reabilitarea străzilor din centrul vechi a fost inclusă în programul guvernamental 10.000 de kilometri de drumuri judeţene şi locale. Cum acest proiect nu a mai primit finanţare, banii i-am alocat noi, de la bugetul local. Anul trecut am făcut partea de Nord, iar anul acesta am alocat fonduri de la buget pentru partea de Sud”, a declarat primarul municipiului Vulcanului, Gheorghe Ile. Execuţia proiectului a fost scoasă la licitaţie, iar  în cursă s-au înscris 5 ofertanţi. Licitaţia a fost câştigată, după criteriul preţului cel mai scăzut, societatea Drupo SRL din Călan, pentru suma de 934.728,19 lei.

Primarul Gheorghe Ile a mai precizat că reabilitarea străzilor din centrul vechi al municipiului era absolut necesară pentru că astfel de lucrări nu au mai fost efectuate de multă vreme.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/