1.5 C
Deva
marți, decembrie 5, 2023

D’ALE POLITICII Costel Avram i-a cerut scuze lui Mircea Moloţ la televizor

După mai bine de un an de la gâlceavă, Costel Avram, administratorul public al judeţului, a insistat într-o emisiune televizată să-şi ceară scuze public faţă de Mircea Moloţ, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean

 

 

„I-m şi spus: să te uiţi joi la emisiunea „La o cafea cu Anca” fiindcă o să spun şi acolo ce am spus aici”, a mărturisit Costel Avram înainte de a-şi cere public scuze.

De la e s-au luat

Disputa s-a petrecut în noiembrie 2018, când Moloţ a vorbit într-o conferinţă de presă  despre asfaltarea unui drum judeţean, lucrări ce începuseră înainte ca lucrarea să fi fost bugetată. Costel Avram a negat, spunând că „pe timpul lui Moloț” se făceau astfel de lucruri. A urmat replica fostului preşedinte: „E nesimţit! Să-mi spună un singur loc unde am făcut chestia asta. Această acuzaţie este o nesimţire crasă. Era vicepreşedinte şi răspundea de chestiile acestea”. Avram a revenit cu un nou epitet – „moşneguţ”, după care cei doi nu şi-au mai vorbit până de curând când s-au întâlnit în biroul preşedintelui Mircea Bobora de la Consiliul Judeţean. Atunci, Moloţ i-ar fi spus lui Costel Avram că nu are ce discuta cu „mucoşii” (trimitere la episodul de mai sus), motiv pentru care administratorul public al judeţului s-a angajat să-şi ceară scuze public. Şi astfel a apărut momentul de final al matinalului de pe Antena 3 Deva din data de 12 decembrie 2019. „Aveam eu o datorie morală faţă de dumnealui să-mi cer scuze fiindcă că am greşit şi câteodată e bine să mai şi recunoşti când mai greşeşti. Nu-mi cad gradele dacă recunosc că am greşit şi-mi cer scuze faţă de un om care cândva m-a ajutat, dar în acelaşi timp şi de la mine el a primit ajutorul scontat. (…) Nu-mi cad galoanele dacă recunosc că am şi greşit. Nu întotdeauna poţi să spui că faci lucruri bune sau numai pentru că eşti pe o funcţie la Consiliul Judeţean înseamnă că tu ai dreptate totdeauna. Mai sunt momente când mai şi greşeşti… Te ia valul…”, a spus Avram.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/