38.7 C
Deva
miercuri, iulie 17, 2024

Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei

ALDE – filiala județeană Hunedoara și-a anunțat, luni, într-o conferință de presă, planurile înainte de alegerile locale programate în 27 septembrie. ALDE și-a stabilit candidații la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara (Mircea Moloț), dar și la mai multe primării și Consilii Locale din județ.

În Deva, Ioan Emanuel Clej va candida din partea ALDE la funcția de primar. Este născut în Deva, absolvent al Colegiului Național „Decebal” din municipiu și al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității de Vest – Timișoara.

„Am luat decizia de a mă întoarce acasă, pentru că familia mea este la Deva și aici am vrut să îmi întemeiez o familie. Sunt căsătorit din 2010 și am o fetiță de patru anișori. Sunt angajat de la vârsta de 24 de ani, iar din 2010 mi-am dezvoltat propriul buisness în domeniul serviciilor de consultanță în management. AM luat decizia de a caondida la alegerile locale din 27 septembrie 2020, datorită faptului că mă regăsesc între tinerii care dorim să ne continuăm viața în acest oraș, unii dintre noi să își întemeieze familii acici, să ne creștem copii aici și să le oferim copiilor, părinților și, cei mai norocoși dintre noi, chiar și bunicilor, o viață mai bună, pentru că lumea în care trăim poate fi mai bună, devenii merită o viață mai bună și toate acestea depind de fiecare dintre noi”, spune Emanuel Clej.

„Ne dorim să avem un oraș modern, un oraș european, nu unul care se depopulează. Suntem printre reședințele de județ codașe din Transilvania, față de alte orașe-reședință din vest care au înflorit în ultimii ani”, mai spune Emanuel Clej.

Tot luni, ALDE și-a anunțat candidații și la primăriile Călan, Vața de Jos, Cârjiți.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/