38.7 C
Deva
miercuri, iulie 17, 2024

Mircea Flaviu Bobora, mesaj de final de mandat la conducerea Consiliului Județean Hunedoara

Stimați colaboratori,
Închei astăzi drumul parcurs alături de dumneavoastră, un drum de patru ani în care am reușit să construim lucruri bune pentru județul Hunedoara. Sunt onorat că am făcut parte din această echipă, că am avut posibilitatea să lucrăm împreună!
Au fost patru ani cu multe provocări, cu proiecte preluate din mers și finalizate cu succes, cu proiecte nou implementate care vor schimba fața județului Hunedoara.
Împreună cu dumneavoastră, angajații aparatului de specialitate, cu managerii și personalul instituțiilor subordonate am reușit să închegăm o echipă coerentă, să dăm direcția corectă de dezvoltare a județului Hunedoara.
Tuturor vă mulțumesc pentru buna colaborare, pentru deschidere și pentru propunerile cu care ați venit pentru îmbunătățirea activității Consiliului Județean Hunedoara. Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare. Le mulțumesc și celor doi vicepreședinți, Sorin Adrian Vasilescu și Daniel Andronache, pentru implicarea de care au dat dovadă, pentru faptul că mi-au fost alături în această perioadă.
Vă doresc succes în activitate și multă sănătate!

Mircea Flaviu Bobora – președinte al Consiliului Județean Hunedoara în perioada decembrie 2016 – octombrie 2020

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/