-0.2 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

SORIN ŞTEFONI: „Cu credinţă şi pricepere pentru hunedoreni”

Candidatul PNL pentru postul de deputat în Colegiul nr.3 şi-a început campania cu un spectacol electoral, sâmbătă, la Haţeg. Alături de Sorin Ştefoni au urcat pe scenă, liderii judeţeni ai partidului, parlamentari, primari şi deputatul european Norica Nicolai

MAIN stefoni hateg

Evenimentul a fost deschis de un spectacol folcloric pe scena amenajată în piaţa de lângă Colegiul Naţional I.C. Brătianu din Haţeg. Gazda manifestărilor, primarul Marcel Goia, i-a îndemnat pe haţegani, în discursul său, să acorde candidatului PNL Sorin Ştefoni  aceeaşi încredere pe care i-au dat-o lui în 2012 şi nu vor regreta.

Şansa localităţilor hunedorene: banii europeni

Sorin Ştefoni are 46 de ani, este căsătorit şi are doi băieţi. De la vârsta de 27 de ani a intrat în administraţie, a fost primar al comunei Densuş timp de 16 ani, iar perioada în care liberalii au fost în guvernarea USL a ocupat funcţia de ministru secretar de stat în ministerul Muncii unde s-a ocupat de un program european care a adus României peste un miliard de euro.  „Astăzi cei care sunt la guvernare doresc să ne ţină pe noi, pe comunităţile liberale la poarta ministerelor, dar vă promit – cum am promis celor din Densuş că o să aibă apă şi canal, şi acum au –, promit în faţa dumneavoastră că voi susţine proiectele tuturor colegilor mei primari, indiferent de culoare politică, să acceseze fonduri europene. Banii europeni nu trebuie împărţiţi pe culori politice, trebuie împărţiţi românilor. Şi eu pot să mă bat pentru acest lucru”, a spus Ştefoni în discursul său.

Intabularea gratuită, proiect USL susţinut doar de PNL

Preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, a readus în atenţia publică promisiunile electorale din 2012 pe care PSD le-a uitat după ce a pus mâna pe putere. „Am fost singurii din USL care am votat ca prima intabulare să se facă fără bani. PSD a votat împotriva intabulării gratuite a terenurilor agricole şi forestiere, deşi promiseseră alături de noi că vor susţine acest proiect. Sper că nu asta doriţi: să votaţi oameni şi partide care nu sunt pentru interesul nostru al tuturor. Sper ca dumneavoastră să nu mai votaţi partide care nu îşi respectă angajamentele. De aceea vă îndemn să nu uitaţi ceea ce a făcut echipa liberală în judeţul Hunedoara şi să puneţi ştampila de vot cu încredere cum aţi făcut-o de ani de zile pe candidaţii PNL, atât la euro-parlamentare, cât şi pentru Camera Deputaţilor”, a spus Moloţ.

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente