34.4 C
Deva
joi, iulie 18, 2024

Primăria Hunedoara a scos la licitație iluminatul festiv din municipiu, pe patru ani

La peste trei milioane de lei este estimat costul iluminatului festiv al municipiului Hunedoara pe următorii patru ani, potrivit contractului scos la licitație publică de Primăria Hunedoara.

„Pentru sărbătorile de iarnă Primăria municipiului Hunedoara doreşte să ofere cetăţenilor oraşului un iluminat ornamental festiv care să dea oraşului un aspect de sărbătoare. Având în vedere că în cursul unui an calendaristic nu se poate estima exact necesarul serviciilor mai sus menţionate şi ţinând cont că serviciile respective au un caracter repetitiv, autoritatea contractantă va încheia un acord – cadru, cu un singur operator economic, pentru o perioadă determinată, de până la 4 ani, care va permite autorităţii contractante atribuirea de contracte subsecvente, în funcţie de necesităţile concrete, în perioada de timp pentru care a fost încheiat respectivul acord -cadru”, se arată în documentele publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Valoarea maximă care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent este de 766.910 lei (fără TVA). Valoarea minimă care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent este de: 77.785 lei (fără TVA), mai arată primăria.

Zonele împodobite cu ornamente de iarnă vor fi: Piața Regele Ferdinand, Bulevardul Corvin, Strada George Enescu, Bulevardul Dacia, Strada Alexandru Vlahuță, Strada Trandafirilor, Strada Viorele, Strada Pinilor, Strada Mureșului, Strada Ștrandului, Strada Arenei, Parcul Tineretului.

Anul trecut, Primăria Hunedoara a cheltuit aproape 600.000 de lei pentru închirierea şi montarea iluminatului festiv din municipiu.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/