10 C
Deva
duminică, decembrie 3, 2023

Restricții pentru public la CJ Hunedoara și la Apa Prod

Accesul în clădirea Consiliului Județean Hunedoara a fost restricționat

Consiliul Județean Hunedoara anunță că, începând cu data de 12 martie 2020, accesul publicului în instituție (Registratură, Relații cu publicul, Depuneri de documente) este restricționat pe perioadă nedeterminată.
„Pentru semnalarea problemelor legate de activitatea Consiliului Județean Hunedoara, înregistrarea petițiilor/cererilor și depunerea de documente cetățenii pot folosi datele de contact alte instituției: Telefon: 0254-211.350; 0254-211.624, Fax: 0254-230030; E-mail: cjh@cjhunedoara.ro, cjhunedoara@yahoo.com, cjhunedoara@cjhunedoara.ro și relatiicupublicul_cjh@yahoo.com. Facebook: https://www.facebook.com/cjhunedoara”, a informat Consiliul Județean Hunedoara.

Și audiențele la Apa Prod, societatea de apă și canalizare din județul Hunedoara, aflată în subordinea Consiliului Județean, au fost suspendate. „În vederea împiedicării răspândirii virusului COVID-19, Apa Prod S.A. anunță că începând de miercuri, 11 martie 2020, va desfășura activitatea de relații cu publicul doar prin telefon, e-mail sau prin corespondență poștală, din necesitatea de a asigura unele măsuri pentru prevenirea și combaterea infecțiilor de natură virală. Audiențele vor fi suspendate, până la o dată ce va fi comunicată ulterior”, au informat reprezentanții societății.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/