38.7 C
Deva
miercuri, iulie 17, 2024

Tânărul care și-a ucis iubita cu un cuțit de vânătoare a fost trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au finalizat rechizitoriul şi l-au trimis în judecată pe Cristian Stănciulescu (27 de ani), tânărul acuzat că şi-a ucis iubita, înjunghiind-o de mai multe ori cu un cuţit de vânătoare. Tânărul, aflat în arest preventiv, va fi judecat pentru omor, la Tribunalul Hunedoara.

„Menţine măsura arestării preventive a inculpatului Stănciulescu Cristian. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulată de inculpat. Dispune obligarea provizorie la tratament medical a inculpatului Stănciulescu Cristian. Obligă inculpatul să urmeze în mod regulat tratamentul medical prescris de un medic de specialitate, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”, se arăta în cea mai recentă decizie luată de instanţa Tribunalului Hunedoara, din 16 noiembrie, la solicitarea acestuia de a fi lăsat în arest la domiciliu. În 14 decembrie, inculpatul este chemat din nou în faţa magistraţilor, pentru stabilirea măsurilor preventive.

În 24 iulie, Cristian Stănciulescu a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, după ce cu o zi în urmă şi-a omorât iubita în vârstă de 22 de ani. Crima, săvârşită pe fondul geloziei, a avut loc într-o locuinţă de pe Strada I.L. Caragiale, din cartierul O.M., la câteva sute de metri de sediul Poliţiei municipiului Hunedoara. Bărbatul şi-a înjunghiat victima cu un cuţit de vânătoare, lovind-o în piept şi în spate, cu o forţă care i-a cauzat moartea aproape instantanee. Practic, susţin surse din anchetă, i-ar fi găurit trupul fetei de 22 de ani. Imediat, Stănciulescu a ieşit din apartament plin de sânge.

După gestul criminal, ar fi încercat să îşi pună capăt vieţii, tăindu-se cu cuţitul în zona gâtului. În faţa blocului, un jandarm care se afla în zonă, în timpul liber, l-a imobilizat şi l-a predat autorităţilor.

”Din primele cercetări, rezultă că fapta a fost comisă cu un cuţit de vânătoare, cu care autorul şi-a înjunghiat victima, iniţial, în zona toracică, după care, i-a mai aplicat, succesiv, încă trei lovituri de cuţit, în spate. Faptă care a cauzat decesul. Totodată, reţinem faptul că prezenta faptă, a fost comisă în stare de recidivă de către presupusul autor. Există date şi indicii, în sensul în care, fapta a fost comisă pe fondul consumului de substanţe interzise. După comiterea faptei, autorul a încercat să-şi curme viaţa, aplicându-şi o lovitură de cuţit, în zona gâtului. Însă, acest aspect nu a condus la decesul autorului, care a fost prezentat, înainte de reţinere, la medicii specialişti şi care au opinat, în sensul că poate fi reţinut, iar viaţa nu i-a fost pusă în pericol”, a declarat procurorul Gina Monica Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Cristian Stănciulescu, zis Piu sau Carlos, rămas fără mamă la vârsta de 7 ani, este recidivist, iar în ultimii ani a fost condamnat de mai multe ori pentru infracţiuni legate de traficul de droguri şi substanţe etnobotanice. De asemenea, în perioada în care era minor, a fost condamnat pentru o tâlhărie.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/