7.7 C
Deva
marți, martie 5, 2024

Târgul de joburi Insert UAB va avea loc în 31 mai

  • În data de 31 mai a.c. la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc Târgul de Joburi INSERT UAB, organizat de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB) în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba.

Sunt invitate să participe toate organizațiile din toate domeniile, interesate de a oferi studenților și absolvenților UAB locuri de muncă, practică, internship, voluntariat sau stagii de documentare în vederea elaborării lucrărilor de licență sau de disertație.

Succesul primelor două ediții ale Târgului de joburi și rata crescută de inserție înregistrată ca urmare a derulării lor, determină continuarea organizării acestor tipuri de acțiuni la nivelul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, prin Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB).

Angajatorii care sunt în căutare de viitori angajați și doresc să îi întâlnească pe studenții sau absolvenții UAB aflați în procesul de identificare al unui loc de muncă pot transmite intenția de participare, împreună cu locurile vacante disponibile și numărul acestora la adresa de email larisadragolea@uab.ro, în vederea alocării unui stand.
De asemenea, studenții și absolvenții care sunt în etapa căutării unui loc de muncă, practică sau internship precum și cei care doresc să afle care sunt locurile de muncă vacante în domeniul studiilor urmate sau absolvite sunt așteptați la întâlnirea cu angajatorii.

Acest Târg de joburi este organizat în cadrul Proiectului Măsuri și instrumente specifice de consiliere, orientare în carieră și corelare a ofertei educaționale cu cererea pieței muncii – INSERT UAB, Proiect finanțat din Fondul de Dezvoltare Instituțională, Contract CNFIS-FDI-2023-F-0493, Manager de Proiect: Conf.univ.dr. Larisa Dragolea.

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/