10.6 C
Deva
miercuri, aprilie 24, 2024

Tiberiu Albu a fost premiantul săptămânii (VIDEO)

IMG_0090În această dimineaţă, Tiberiu Albu, câştigătorul de la „Vocea României”, a fost prezentat devenilor veniţi să îl cunoască pe câştigătorul de la Vocea României.

Zeci de oameni au venit în faţa statuii lui Decebal din Piaţa Victoriei pentru a-l întâlni pe artist şi pentru a participa la premierea simbolică a acestuia de către societatea civilă. L-au aplaudat şi i-au urat succes tânărului care a uimit cu cu vocea şi talentul său o ţară întreagă.

„Vă sfătuiesc să credeţi în voi şi să încercaţi, pentru că la un moment dat eforturile vă vor fi răsplătite. Susţineţi-vă prietenii, susţineţi-vă familia şi susţineţi-vă fiecare persoană în care aveţi încredere, pentru că asta înseamnă cât toată lumea pentru ei”, le-a spus tânărul hunedorenilor strânşi în centrul Devei.

“Tiberiu Albu, cea mai recentă „Voce a României”, en-titre, cum ar spune cronicarii sportivi, pentru că despre el vorbim, a reuşit să facă judeţul Hunedoara să strălucească pe harta ţării. Spunea cineva, că „băiatul ăsta a plecat cu chitara de la Orăştie, a ajuns la Bucureşti şi i-a fermecat pe români cu talentul lui”. Acum se implică şi susţine şi festivalul „Talentele Orăştiei”. Face asta din dorinţa de a încuraja talentele judeţului să iasă la rampă în lumina reflectoarelor. Pentru exemplul puternic oferit, v-am propussă ne întâlnim cu acest om extraordinar şi să-i spunem asta, că e minunat, că suntem mândri de el”, a precizat Dan Terteci, organizator al campaniei Premianţii fără Premii.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/