32.8 C
Deva
luni, iulie 15, 2024

Tragedie în Călan. A murit Mircea Tat, la doar 40 de ani

  • Mircea Tat, fost consilier local din orașul Călan, a murit la vârsta de 40 de ani, în urma unui atac de cord. Vestea decesului său a întristat comunitatea hunedoreană, iar unii dintre foștii săi cunoscuți au relatat că stress-ul acumulat în timpul campaniei electorale a agravt starea sa de sănătate.

„Trecuse printr-o campanie electorală, muncind ca membru în staff, pentru echipa din care făcea parte. Înverșunat, dedicat, îndârjit. Fără rest! Sâmbătă s-a plâns colegilor că-l doare capul îngrozitor. Îl mai durea și spatele… Dar erau ultimele două zile de campanie. Nu și-a permis o pauză. Partidul, înainte de toate, nu-i așa? Echipa, scorul, succesul… Duminică s-a votat, iar lupta electorală pe care a dus-o echipa lui a fost foarte strânsă. Foarte dură”, a scris fostul senator Carmen Hărău, într-un mesaj de condoleanțe.

Mircea Tat era consilier local PSD în primăria orașului Călan și s-a implicat în campania electorală pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

„Pentru cine nu știe cum se desfășoară campaniile electorale la nivel de staff, am să vă povestesc despre multe zile de alergătură, discuții cu alegătorii, nopți nedormite în care se analizează sondaje, se concep strategii, se lipesc afișe, despre nori de fum de țigară și râuri de cafea, mâncare mai răruț și “pe fugă”, toate întinse pe vreo două luni, cu accelerare spre final, spre ziua votului.

Mircea și echipa lui au pierdut confruntarea, deși se așteptau să câștige. Acum câteva zile el și-a pierdut și bunica, iar azi s-a pierdut pe sine, lăsând un mare gol în sufletul celor care l-au iubit, dar, mai ales, lăsând în urmă doi copii orfani”, a transmis Carmen Hărău.

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/