-0.2 C
Deva
miercuri, noiembrie 29, 2023

Un hunedorean s-a spânzurat în curtea unei şcoli (VIDEO)

sinucigasUn bărbat în vârstă de 53 de ani şi-a găsit sfârşitul, după ce s-a spânzurat de un copac, în curtea Şcolii generale nr. 10, din Hunedoara. Hunedoreanul avea opt copii.

Necazurile l-au împins la sinucidere pe un hunedorean în vârstă de 53 de ani, din cartierul Micro 6. Gică, aşa cum era cunoscut de prieteni, şi-a pus capăt zilelor joi, după-amiază. Cu câteva minute înainte de a recurge la gestul fatal, îşi anunţasecâţiva dintre apropiaţii săi că se va spânzura. „Stătea pe terasa barului, împreună cu noi şi ne-a spus că îşi va pune capăt zilelor. Motivul era că se certase cu unii dintre copiii săi. Auzisem chiar că unul dintre ei l-ar fi agresat şi atunci, pentru că nu suporta ruşinea de a fi bătut de propriul fiu, ar fi ameninţat că se sinucide. Poate avea şi alte necazuri, pe care noi nu le cunoşteam”, a spus unul dintre foştii prieteni ai hunedoreanului.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gfMo5Okld4A&autoplay=0]

Bărbatul s-a urcat într-un copac din curtea şcolii şi şi-a înnodat o sârmă în jurul gâtului, spânzurându-se cu ea de o creangă. Mai mulţi trecători au observat gestul acestuia însă nimeni nu a intervenit. Abia după ce au văzut că trupul omului devenise inert au încercat să sară în ajutorul lui. Trecătorii au sunat la 112, dar echipajele de urgenţă sosite la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul. Gică lucra în combinatul siderurgic din Hunedoara şi avea opt copii.

       

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente