23.3 C
Deva
joi, septembrie 21, 2023

FOTO GALERIE/AIRSOFT/ SPORT DE PERFORMANŢĂ ŞI MOD DE DESTINDERE/Adrenalină, onoare şi fair-play la Iron Team 2013

Primul concurs sportiv de Airsoft din acest an organizat în spiritul Iron Team s-a desfăşurat în pădurile din apropierea Devei şi a fost câştigat de o echipă din Alba Iulia.

CU ACTE ÎN REGULĂ.  Airsoftul, un sport bazat pe fair-play, a fost  introdus în nomenclatorul sporturilor din România în 23 februarie 2010 iar de atunci an după an strange tot mai mulţi adepţi .FOTO: ANDREI CIRCO/HUNEDOARA TV
CU ACTE ÎN REGULĂ. Airsoftul, un sport bazat pe fair-play, a fost introdus în nomenclatorul sporturilor din România în 23 februarie 2010 iar de atunci an după an strange tot mai mulţi adepţi .FOTO: ANDREI CIRCO/HUNEDOARA TV

Şase echipe de airsoft din vestul ţării  ” înarmate” până în dinţi cu replici 1/1 ale celor mai cunoscute mărci de arme de foc dar dotate cu „gloanţe” de cauciuc şi echipate corespunzător pentru concurs au împânzit pădurea din preajma cabanei Căprioara din apropierea Devei. Acolo, în desiş, timp de o zi s-a desfăşurat competiţia Iron Team (IT) Deva 2013 – joc de echipa, militaro-sportiv destinată celor curajoşi cu spirit de echipă, buni strategi dar şi organizatori şi în acelaşi timp bine pregătiţi fizic cât şi mental.


Cea mai bună echipă şi cei mai bine instruiţi soldaţi

Fiecare patrulă a avut în componenţă 6 membrii care au concurat în tot atâtea probe: medic – probă de prim ajutor; grenadă – 6 aruncări la punct fix; sniper – tragere la ţintă fixă din 3 poziţii diferite; navigator – orientare în teren cu busola; eliberare ostatic şi însoţire VIP. În funcţie de punctajul obţinut şi timpul final stabilit de fiecare concurent în parte în fiecare probă la final s-a întocmit un clasament în urma căruia s-a aflat care a fost cea mai bună echipă: Supers Daddys Alba Iulia  cu 417 puncte. 12-CAMPIONI Pe locul secund s-a clasat Falcons Cluj Napoca (420 puncte) iar locul 3 a revenit celor de la D.T.M. Reşiţa (foto mic, 384 puncte). Singura echipă din judeţ Grup A.T. Deva a fost pe locul 5. Învingători în probele individuale au fost: Proba Medic – “Piticu” (Arad/ după baraj); Proba Grenadier – Gruia (Daddys Alba Iulia după baraj); Proba Sniper – Nicu (Gemina Alba Iulia); Proba Navigator – RIP (DTM); Cel mai bun Team Leader – Gruia (Daddys Alba Iulia) şi Shoot off – Bruma (Falcons). Concursul Iron Team 2013 în care siguranţa fizică a concurenţilor şi fair-play-ul au primat a fost organizat de Clubul Sportiv Airsoft “Cetate” Deva.

“Totul a fost în regulă. Terenul greu pe care s-a desfăşurat concursul i-a solicitat la maximum pe concurenţi care, totuşi la final au părăsit pădurea mai destinşi şi relaxaţi decât au venit”, a spus Florin Topor unul dintre organizatori.

Mai multe imagini din timpul concursului de Airsoft IT 2013 ROU, interviuri cu concurenţii şi organizatorii puteţi urmări sâmbătă de la ora 18:30 în cadrul emisiuni HD Party de la HUNEDOARA TV.

[wzslider autoplay=”true”]

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente