17.1 C
Deva
marți, aprilie 30, 2024

Campionatul de minifotbal al oraşului Simeria FOTOGALERIE

 Competiţia, care se desfăşoară pe singurul teren sintetic din oraş, se află la prima ediţie, iar la ea participă 12 formaţii

mare minifotbal

Din această săptămână şi oraşul Simeria a intrat în rândul localităţilor în care se organizează un campionat de minifotbal destinat amatorilor.

 

Deschidere cu majorete

Competiţia de la Simeria, la care „HUNEDOARA TV” şi „ZIARUL HUNEDOREANULUI” sunt parteneri media, se află la prima sa ediţie şi se desfăşoară pe singurul teren sintetic din oraş. La întreceri s-au înscris un număr de 12 echipe, majoritatea din Simeria, respectiv 9, fiind vorba despre DVD Sport, REVA, TEF, Mihai Viteazu, Rotary Bar, Sargesia, Extenso Blue, Marm II şi Dyamond, dar şi trei formaţii din localităţi învecinate: City Taxi Deva, Petito Băcia şi Cerna Sântuhalm. Deschiderea a fost una de gală, atmosfera fiind întreţinută soliştii şi majoretele de la Clubul Elevilor „Magic Star” din Tâmpa, prestaţia celor din urmă, mai ales, fiind apreciată de public, în mare parte format din bărbaţi. „Este o competiţie pe care o organizăm la cererea numeroşilor iubitori de fotbal din oraş. Ne dorin o competiţie desfăşurată în spiritul fair-play-ului, în care cel mai bun de pe teren să învingă, dar să ne şi distrăm, în acelaşi timp”, a declarat organizatorul competiţiei, Lucian Capră, care este şi jucător la formaţia DVD Sport.

 [wzslider autoplay=”true” interval=”2500″]

Premii atractive

 La rândul său, şi primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu, a apreciat iniţiativa organizării acestui turneu. „Consider că este bine venită organizarea acestei competiţii de masă, deschisă amatorilor de mişcare. Prin acest gen de competiţii, nu doar de minifotbal, ci şi în alte discipline, se practică sport în mod organizat, iar locuitorii din Simeria sunt activi”, a spus edilul. Campionatul de minifotbal al oraşului Simeria se va desfăşura în sistem tur – retur, jocurile disputându-se pe durata a două reprize de 25 de minute, cu cinci minute de pauză, pe foaia de arbitraj fiecare echipă putând înscrie un număr de maxim 10 jucători. De asemenea, se vor acorda şi premii. Astfel, pentru componenţii echipei câştigătoare a turului şi pentru partenerele lor de viaţă se va oferi, în vară, un week-end la Geoagiu Băi, iar pentru învingătoarea competiţiei se acordă un sfârşit de săptămână la Straja, în iarnă. Etapele se desfăşoară săptămânal, marţea şi miercurea, cu începere de la orele 19.00, jucându-se câte trei meciuri în fiecare zi.

 

Rezultate etapa I

 [unordered_list style=”green-dot”]

  • DVD Sport – Marm II 10-2
  • Rotay Bar – Pepito 6-2
  • Sargesia – Cerna 6-3
  • Extenso Blue – TEF 7-3
  • Mihai Viteazu – Dyamond 14-4
  • REVA – City Taxi -amânat

[/unordered_list]

Etapa a II-a (28 şi 29 mai)

 [unordered_list style=”green-dot”]

  • REVA – Pepito
  • City Taxi – Rotary Bar
  • Cerna – TEF
  • Sargesia – Extenso Blue
  • DVD Sport – Mihai Viteazu
  • Marm II – Dyamond

[/unordered_list]

 

 

 

 

 

 

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/