15.9 C
Deva
vineri, mai 17, 2024

Corvinul Hunedoara s-a calificat în grupele Cupei României

  • Corvinul Hunedoara s-a calificat, în premieră, în grupele Cupei României, după o victorie obținută pe teren propriu, cu 4-2, cu FK Csikszereda din Miercurea Ciuc.

„Un meci trăit intens, pentru că am avut parte de un adversar puternic, ştiam că va fi un joc greu, pentru că ei au avut şi o zi în plus de odihnă, pe când noi am făcut drumul către Bucureşti dus-întors, iar băieţii s-au resimţit puţin. Dar, până la urmă, a ieşit un joc frumos, ne-a ajutat foarte mult publicul, ca de obicei, ne-a împins de la spate, ne-a ajutat şi faptul că terenul a fost udat de ploaie, am intrat bine de tot în meci, iar după primul gol ne-am descătuşat şi s-a văzut că şi băieţilor le-a făcut plăcere! Mi-a fost teamă de accidentări, unii jucători au avut ceva probleme, dar în cele din urmă mă bucur că ne-am îndeplint obiectivul şi vom avea grupe de Cupă aici la Hunedoara. Avem însă un timp scurt să ne refacem, pentru că sâmbătă ne aşteaptă un meci la fel de greu, dacă nu mai dificil, cu Concordia, una din echipele puternice ale campionatului, şi ne dorim să continuăm seria bună!”, a spus, la final, antrenorul gazdelor, Florin Maxim, potrivit corvinul1921.ro.

Meciul a avut loc miercuri, pe Stadionul Michael Klein, iar în tribune au asistat aproape 5.000 de spectatori.

Corvinul Hunedoara trece printr-o perioadă bună în istoria ei din ultimii ani. A revenit în Liga a doua și a câștigat o câteva meciuri la început de sezon. Dar cel mai important lucru este că reușește să atragă suporterii pe stadionul Michael Klein.

Sunt mai puțini ca în anii ’80, când Corvinul Hunedoara juca în Divizia A cu echipele puternice ale capitalei și cu alte echipe care trăiau și ele fotbalul, dar… nici Hunedoara nu mai este cea din anii combinatului siderurgic.

Știri Similare

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/