11.3 C
Deva
vineri, martie 29, 2024

EVENIMENT. 110 ani de istorie și tradiție sportivă la CS CFR Simeria

Sâmbătă la Simeria a fost sărbătoare.  Atunci au fost organizate manifestări  dedicate împlinirii a 110 ani de la înființarea Clubului Sportiv CFR Simeria.

 

 

La evenimente au participat numeroși invitați, clubul simerian fiind unul dintre cele mai vechi din această zonă a țării.

 

Oaspeți de marcă

Evenimentul debutat la sala de spectacole a Centrului de Afaceri din Simeria cu  prezentarea imnului oficial al clubului, compus de Alexandru Bari, și cu lansarea și unei cărți de statistică și nu numai, legată de cei 110 ani de activitate sportivă din Simeria. Primarul orașului, Emil Ioan Rîșteiu, și președintele clubului CFR Simeria, Vasile Hrițac, au fost cei care i-au salutat pe invitații prezenți la eveniment, iar celebrii Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu, care au reprezentat la acest moment aniversar Federația Română de Fotbal, au transmis un mesaj din partea președintelui acestui for, Răzvan Burleanu.Au mai urcat pe scenă pentru a transmite mesaje, antrenorii emeriți Ioan Mătăsaru și Ștefan Beregszaszy, sau venerabilul Gheorghe Baciu, fost sportiv și președinte la CFR Simeria, decanul de vârstă al manifestării.

La evenimentul de sâmbătă au mai fost prezenți, printre alții, Lorincz Szell, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara, Cristian Petrean, președintele Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, Maria Cosma, fostă sportivă în cadrul clubului, Silviu Bogdan, de la FC CFR 1907 Cluj, Florinel Luță, reprezentant al CS U Craiova și fost fotbalist la CFR Simeria, fostul arbitru FIFA Ioan Danciu și foști președinți ai clubului sau secțiilor de performanță de la CS CFR Simeria.

 

Micii fotbaliști au fost la înălțime

 

Invitaților le-au fost înmânate diplome aniversare și însemne cu sigla clubului simerian, iar celor prezenți la eveniment le-au fost oferite de insigne aniversare și alte obiecte promoționale, precum și câte un exemplar din cartea lansată cu această ocazie. Acțiunile dedicate împlinirii a 110 ani de existență a Clubului Sportiv CFR Simeria au continuat la stadionul din localitate cu două partide de fotbal susținute de către echipele U11 și U13 a gazdelor în compania celor de la CFR 1907 Cluj, campioana României la seniori. Simerienii au fost la înălțime, câștigând cu 5-2 jocul de la U11, și remizând, scor 1-1, în partida de U13. La finalul evenimentului au fost acordate medalii, trofee și alte premii componenților celor două echipe, antrenorilor, tehnicienilor dar și pentru sportivii participanți la concursul #110(șut și gol, procedee la karate, coșuri marcate, aruncări, etc.), dar și unor suporteri care, prin voluntariat, susțin mișcarea sportivă din orașul Simeria. De asemenea, celor mai tineri 110 sportivi din cadrul clubului li s-a predat, în mod simboloc,  ștafeta performanței, iar de la ei se așteaptă continuarea tradiției sportive în viitor la CS CFR Simeria.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/