17.7 C
Deva
luni, aprilie 29, 2024

FC Hunedoara a fost vizitată de şeful FRF. Ce le-a promis Răzvan Burleanu “corviniştilor”

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, s-a aflat vineri la Hunedoara, unde a vizitat clubul de fotbal FC Hunedoara şi s-a întâlnit cu primarul Hunedoarei, Viorel Arion şi cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Dorin Gligor, reprezentanţii instituţiilor care susţin financiar activitatea FC Hunedoara.

Răzvan Burleanu s-a aflat pentru prima dată la Hunedoara, în calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. În timpul discuţiei cu oficialii clubului şi reprezentanţii autorităţilor locale, Răzvan Burleanu a precizat că federaţia va acorda sprijin investiţiilor pe care administraţiile locale le vor face în modernizarea bazelor sportive, dar şi pregătirii managerilor cluburilor din ligile inferioare.

„Împărtăşim împreună cu cei care sunt la FC Hunedoara aceeaşi viziune, în sensul în care fotbalul este un fenomen social, cu toate valorile sale sociale şi comunitare, şi trebuie să redevină al comunităţii. Mă bucur că văd această strategie şi la nivel local, iar dacă FC Hunedoara va continua în aceeaşi direcţie, având sprijinul primăriei şi al Consiliului Judeţean, sunt sigur că fotbalul hunedorean va avea toate şansele să îşi revină”, a declarat Răzvan Burleanu.

Şeful FRF a fost întâmpinat de reprezentanţii clubului FC Hunedoara, ai Primăriei Hunedoara şi ai Consiliului Judeţean Hunedoara.

„Ne bucurăm să vedem că reprezentanţii FRF, în frunte cu preşedintele Răzvan Burleanu, au accpetat invitaţia noastră şi ne-au vizitat. Au trecut mai bine de 30 de ani de când un preşedinte al FRF a ajuns într-o vizită oficială în Hunedoara, lucru care ne demonstrează că eforturile pe care comunitatea hunedoreană le face pentru a susţine fotbalul în municipiul nostru nu sunt în zadar şi sunt apreciate de cei care conduc destinele fotbalului românesc”, a spus Alin Barna, preşedintele clubului FC Hunedoara.IMG_0043

Deşi a avut un sezon dezamăgitor faţă de aşteptările suporterilor, FC Hunedoara a fost singura echipă din judeţ care în sezonul 2014 – 2015 a activat în Liga a treia de fotbal. Din sezonul viitor, situaţia se va schimba, cel mai probabil, CNS Cetate Deva având mari şanse să promoveze în Liga a treia.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/