19.8 C
Deva
marți, aprilie 30, 2024

FOTBAL JUDEŢEAN/LIGA A V-A HUNEDOARA/Agro Băcia a câştigat prima finală din retur

Echipa de fotbal a comunei Băcia, Agrocompany a început în forţă returul campionatului Ligii a V-a Hunedoara, a învins, scor 3-1, în deplasare pe Cetate Răchitova. La pauză a fost 1-0!

FULGER. La Răchitova, băcianul Paul Apati a întors tabela după pauză în doar două minute
FULGER. La Răchitova, băcianul Paul Apati a întors tabela după pauză în doar două minute

Derbi-ul etapei a X-a din Seria I a pus faţă în faţă pe ocupanta locului 3, Cetate Răchitova şi liderul, Agrocompany Băcia a cărui jucători au făcut o demonstraţie de forţă.

Şi-au împărţit reprizele

Conduşi la pauză băieţii lui Iosif Marc au jucat în forţă în repriza a doua în care au mizat pe cartea contraatacului şi au reuşit să întoarcă rezultatul în favoarea lor.

Scorul primei reprize a fost stabilit în minutul 26 de antrenorul-jucător al Răchitovei, Emanule Băiconi care a profitat de o bâlbâială în defensiva Băciei. Paul Apati a adus pe Agrocompany în avantaj cu o “dublă” reuşită imediat după reluarea jocului iar Karoly Balizs a înscris golul victoriei Băciei cu aproape jumătate de oră înainte de fluierul final.

Un aport consistent la obţinerea primei victorii în retur a Băciei l-a avut portarul Andrei Tomuş care a făcut un meci foarte bun între buturi. 11-MEDALION (mare, sa se vada si mainile)

“Îi felicit pe băieţi pentru jocul bun şi determinarea de care au dat dovadă în meciul cu Răchitova. Însă, până să sărbătorim promovarea mai este drum lung. Ne mai aşteaptă încă 8 finale”, a punctat antrenorul lui Agrocompany Băcia, Iosif Marc (foto mic), care a fost impresionat şi de sportivitatea de care au dat dovadă jucătorii, oficialii şi suporterii Cetăţii Răchitova. “Meciul s-a disputat sub semnul fair-play-ului. La final, gazdele au recunoscut la unicon superioritatea echipei noastre, ne-au felicitat şi ne-au urat succes în continuare”, a mai spus Marc.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

Cetate Răchitova………………………1 (1)

1.Olărescu – 2. D. Popovici (18. D. Paveloni 90’), 3. C. Urs, 4. V. Rus (11. Simedroni 46’), 6. A. Băiconi, 7. Tămășiloni, 9.F. Dragoș (20. Cl. Sălășan 70’), 10. Bîhu, 13. E. Băiconi (cpt.), 14. Avramescu (19. B. Crișan 46’), 17. Olărescu. Antrenor: Emanuel Băiconi.

Agrocompany Băcia………………..3 (0)

1. Tomuș – 2. Morariu, 3. M. Andrei (5. Captari 70’), 4. Strâmbei, 6. D. Ardelean, 8. Apati, 10. Ognean (cpt; 9. D. Muntean 69’), 11. Balizs (16. Motocea 90’), 14. Zelinoi, 18. Bruzlea, 20. Biri. Antrenor: Iosif Marc.

Au marcat: Emanuel Băiconi (26’)/ Paul Apati (51’, 52’), Karoly Balizs (61′).

Arbitru: Flavius Coroiu (Deva). Asistenţi: Marius Corui (Deva) şi Roland Kelemen (Cristur). Obsrevator: Daniel Stroia (Hunedoara).

[/box]

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/