7.3 C
Deva
vineri, mai 17, 2024

FOTBAL JUDEŢEAN/UN NOU ÎNCEPUT/CFR Simeria schimbă macazul

În sezonul viitor secţia de fotbal a Clubului Sportiv CFR Simeria va miza exclusiv pe creşterea şi formarea copiilor şi juniorilor. Echipa de seniori a fost dizolvată

16-CFR

În acest sens oficialii Clubului Sportiv (CS) CFR Simeria au depus documentaţia necesară la Federaţia Română de Fotbal pentru afilierea şi înscrierea a două echipe în campionatele naţionale de juniori în sezonul 2014-2015: Republicani A (17-18 ani, antrenor Adrian Costea) şi Republicani B (15-16 ani, antrenor Dan Ardelean).

Pentru a fi în formă maximă la startul campionatelor juniorii simerieni au început antrenamentele încă din 14 iulie.

„CFR Simeria este un club de drept public privat care se va axa pe creşterea şi formarea copiilor. Intenţionăm să transformăm secţia de fotbal într-un centru de copii şi juniori, unde să educăm copiii prin sport, să-i sprijinim să performeze la nivel naţional sau chiar internaţional”, afirmă preşedinte CS CFR Simeria, Adrian Popovici.

O “armată” de copii

La secţia de fotbal a CS CFR Simeria îşi desfăşoară activitatea 150 de copii legitimaţi şi angrenaţi în campionatele judeţene la grupele A, B, C, D şi E, „Hagi – Danone”.

De pregătirea copiilor şi-a juniorilor se ocupă antrenori calificaţi şi specializaţi pe grupe de vârstă.

În susţinerea proiectului iniţiat la CS CFR Simeria de Primăria Simeria sau alăturat şi şase Societăţi Comerciale din oraş care au şi statut de membri fondatori ai clubului de drept privat.

[box border=”full”]

CFR Simeria fără echipă de seniori

Deşi iniţial oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara au luat-o în calcul atunci când a întocmit lista cu formaţiile participante în Liga a V-a Hunedoara în sezonul 2014-2015 între timp echipa de fotbal seniori a CFR Simeria a fost dizolvată. În sezonul sezonul 2013-2014 CFR Simeria s-a clasat pe locul 16, ultimul, în Liga a IV-a Hunedoara şi a acces până în semifinalele Cupei României faza pe judeţul Hunedoara. CFR Simeria este una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din România fiind înfiinţată în anul 1909.

[/box]

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/