8.7 C
Deva
joi, martie 28, 2024

FOTBAL ÎN SALĂ/LIGA 1/Dorin Popa: „Jucăm finala!”

Echipa de futsal ASFC Autobergamo Deva merge ceas în Liga 1! Neînvinşi în primele 10 etape futsaliştii deveni sunt decişi să îşi continue parcursul fără greşeală până în ultimul act al competiţiei.

12-FUTSAL

Cu o etapă înainte de finalul primei părţi a campionatului echipa de fotbal în sală Autobergamo Deva este lider neînvins în Liga 1. Parcursul foarte bun al echipei a crescut moralul jucătorilor dar şi al oficialilor şi i-a determninat să schimbe obiectivul pentru sezonul 2013-2014. Prezent în platoul emisiunii SPORT PLUS de la HUNEDOARA TV patronul lui Autobergamo Deva, Dorin Popa (foto) a anunţat noul ţel al echipei: medalia de argint!

„Am vrea să câştigăm titlul de campioni ai României, însă vreau să cred că nimeni din oraş nu este absurd să facă o tragedie dacă vom juca finala şi o vom pierde. Da, obiectivul nostru este să accedem în finala campionatului”, a anunţat Dorin Popa.

Finanţatorul  lui Autobergamo ştie cu cine va lupta Deva pentru supremaţie.

„Fără discuţii City ’Us Târgu Mureş este principala contracandidată la câştigarea campionatului. Au un lot puternic şi dispun de un buget mare”, crede Popa.

Jucătorii spun că sunt pregătiţi să lupte pentru supremaţie până la final.

„Noi jucăm fiecare meci la victorie şi nu ne este teamă de absolut nicio echipă. Putem învinge pe oricine şi mereu vom tinde sus”, a spus Adrian Moţ.

Înainte de startul campionatului Autobergamo Deva şi-a propus o clasare pe locurile 1-3.

Turul este la final, campionatul continuă

În etapa a XI-a, ultima a turului, Deva va juca în această seară de la ora 17:00 în deplasare la Sipcom Sfântu Gheorghe. Campionatul nu se va întrerupe. Tot în acest an sunt programate să se dispute şi primele două runde din retur.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/