17.1 C
Deva
marți, aprilie 30, 2024

FUTSAL. Supercupa României se joacă la Cluj-Napoca

Supercupa României, dintre City’us Tîrgu-Mureș și Autobergamo Deva, se va disputa în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, duminică 28 august, de la ora 16.00, intrarea spectatorilor fiind liberă. Modificarea locului de disputare a venit ca urmare a solicitării clubului din Tîrgu-Mureș ca, Supercupa României să se dispute pe teren neutru, conform regulamentului.

„Ne-am înţeles să jucăm la Cluj, în 28 august, de la ora 16.00. Din păcate, iubitorii futsalului devean vor avea de pierdut, pentru că meciul nu va fi televizat”, a spus Dorin Popa, preşedintele clubului Autobergamo Deva.

Cele două echipe s-au mai întâlnit și în ultimele două ediții ale Supercupei României, ambele fiind câștigate de Autobergamo Deva.

În 2014 Deva se impunea la Chiajna cu 7-4  (2-3) prin golurile înscrise de fostul antrenor-jucător Robert Lupu (21′,23′,33′), Cristi Matei(13′,38′) și Adrian Moț(18′,39′).

În aceiași locație ca și cea aleasă anul acesta, Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca,  anul trecut în Supercupă echipa din Deva învingea pe  campioana City’us Târgu Mureş cu scorul de 4-3 (1-0, 3-3), după prelungiri. Au marcat atunci antrenorul-jucător Florin Ignat (‘19) şi Cristian Matei (‘29, ‘37, ‘50), ambele reuşite ale sale venind pe fondul unor erori uriaşe ale mureşenilor.

Luându-ne după statistici și faptul că în ultimii ani echipa din Deva și-a reînoit de fiecare dată lotul de jucători, prin valoarea echipei ce o are în prezent, duminică Autobergamo are prima șansă și speră la un nou titlu, să-i urăm SUCCES!

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/