8.7 C
Deva
vineri, februarie 23, 2024

GIMNASTICĂ ARTISTICĂ/Campioane şcolare!

Gimnastele de la Colegiul Naţional Sportiv (CNS)„Cetate” Deva au dominat întrecerea rezervată Junioarelor 2 Nivel 4 (12-13 ani) din cadrul Campionatelor Naţionale Şcolare feminine care s-au desfăşurat la finele săptămânii trecute la Buzău.

12-GYM

Astfel, echipa CNS „Cetate” Deva formată din gimnastele Olivia Câmpian, Alisia Botnaru, Denisa Florea şi Nica Ivănuş a câştigat titlul de campioană naţională. Mai mult Olivia Câmpian este vicecampioană la individual compus probă în care Alisia Botnaru s-a clasat pe locul 3, iar Denis Florea pe locul 4.

Campioane şi pe aparate

Fetele de la „Cetate” Deva au câştigat alte 9 medalii (două de aur, 6 de argint şi 1 de bronz ) în concursurile pe aparate! Astfel, gimnastele devence au acaparat podiumul la paralele unde Olivia Câmpian (foto) a luat medalie de aur, Denisa Florea şi Alisia Botnaru de argint. Alisia Botnaru s-a impus la sărituri probă în care a fost secondată de Olivia Câmpian. La bârnă Alisia Botnaru a luat medalii de argint iar Olivia Câmpian medalii de bronz, iar la sol Alisia Botnaru şi Olivia Câmpian au împărţit treapta a doua a podiumului.

CNS „Cetate” Deva a mai bifat o medalii de argint şi în concursul Junioarelor 2 Nivel 3 (11 ani) prin Lavinia Jitea la sol.

Sportivele sunt antrenate de Gina Gogean, Sorin Tolteanu şi Lenuţa Şeulean de la CNS Cetate Deva iar Olivia Câmpian de Liliana Cosma şi Florin Cotuţiu, la Lotul naţional de Junioare de la Deva.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/