0.3 C
Deva
luni, ianuarie 30, 2023

GIMNASTICĂ ARTISTICĂ/Junioarele îşi apără supremaţia

Gimnastele junioare de la Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva vor concura astăzi la Oneşti la Campionatele Naţionale pe echipe pentru a-şi apăra coroniţele de campioane câştigate în anii trecuţi.

16-GYM

După ce Buzăul a fost gazda Campionatelor Naționale ale junioarelor III, a venit rândul gimnastelor şi echipelor de nivel II și I să-și dispute întâietatea pentru desemnarea podiumurilor naționale ale categoriei, de această dată la Onești.


Se anunţă a fi o competiție interesantă, care este programată la scurtă vreme după Campionatele Europene de la Sofia, acolo unde, la nivelul junioarelor, gimnastica feminină s-a prezentat la nivel de top continental,  însă cu toate acestea întrecerile naționale vor fi un binevenit prilej pentru a vedea cum se lucrează la nivelul cluburilor și care este “rezerva” de acasă pentru viitorul international al gimnasticii româneşti.

21 de echipe pentru primul loc!

În concursul junioarelor și-au anunțat participarea în total 83 de gimnaste legitimate la 21 de cluburi printre care şi Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva care vor trece prin ”sita” deasă a aprecierilor arbitrelor în încercarea lor de a dovedi că sunt cele mai bune.

Antrenorii gimnastelor de la Deva asigură că reprezentantele noastre sunt bine pregătite pentru a urca din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

„Fetele s-au pregătit foarte bine şi pentru acest concurs în care sper că ne vom clasa pe primul loc la fel ca de fiecare dată”, a spus antrenorul de gimnastică Cristinel Micu.

O zi întreagă pe aparate

Programul de astăzi al Campionatului Național de gimnastică artistică pe echipe al junioarelor de la Oneşti este următorul: de la ora 10:00 vor intra în concurs Junioarele II de Nivel 3 urmate de la ora 15:00 de  Junioareele II de Nivel 4 şi urmate de la ora 18:45 de Junioarele I.

 

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente