18.3 C
Deva
sâmbătă, iunie 3, 2023

Seminar de formare al antrenorilor din Valea Jiului

 Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara a avut în cursul săptămânii trecute două acțiuni importante. Mai întâi a fost o nouă etapă din cadrul programului AJF Mobil, care s-a desfășurat la Petroșani, fiind vorba despre un alt seminar de formare al antrenorilor din Valea Jiului.


         Vineri, la Deva, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a AJF Hunedoara iar  cadrul acestei întâlniri una dintre cele mai importante hotărâri luat a fost cea de acordare a titlului de președinte de onoare post – mortem profesorului Mircea Sîrbu, cel care a condus AJF până la data decesului său, la începutul acestui an. Printre alte hotărâri care s-au luat este și cea a afilierii sau deafilierii unor membri: Printre cei nou veniți sunt cei de la ACS Șirineasa, la copii și juniori, afilierea de până acum fiind provizorie, iar din 20 aprilie este definitivă.

            La Adunarea Generală de vineri a AJF a fost ales și un nou membru în Comitetul Executiv, din partea cluburilor de fotbal în sală, acesta fiind Eduard Kovacs de la ACS West Deva. Totodată s-a hotărât amânarea luarei unei decizii în ce privește propunerile făcute de cei de la Victoria Călan în ceea ce privește condițiile obligatorii ce trebuiesc îndeplinite de candidați la alegerea pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și de secretar general al AJF, precum și creșterea numărului de vicepreședinți de la doi la trei.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Știri Recente