19.8 C
Deva
marți, aprilie 30, 2024

FESTIVAL. Trei zile de petrecere la Zilele Hunedoarei, în Centrul vechi

Centrul vechi al Hunedoarei a fost, în weekend, cel mai animat loc al municipiului. Mii de oameni au sărbătorit la Zilele Hunedoarei.

Timp de trei zile, Centrul Vechi al Hunedoarei și curtea Castelului Corvinilor au fost destinațiile principale de petrecere a timpului liberi, pentru mii de hunedoreni. Au avut loc Zilele Hunedoarei, cea mai populară sărbătoare a municipiului și în ciuda discuțiilor privind locul ales pentru desfășurarea evenimentului, oamenii au venit în număr mare la concertele din serile de vineri, sâmbătă și duminică.

„A fost o atmosferă plăcută, deși eu locuiesc în Micro 5, departe de Centrul vechi al municipiului. Am venit totuși, cu prietenii și în cele vreo două ore petrecute la festival și mai ales pe terase, ne-am simțit bine”, spune Alina, o tânără de 25 de ani, din Hunedoara.

„Mi s-a părut destul de aglomerată zona, dar cred locația aleasă, mai izolată, este mai bună pentru hunedoreni față de cele din anii trecuți, când gălăgia și forfota deranjau multă lume. În plus, am observat că la ora 23 s-au încheiat concertul și s-a lăsat liniștea”, spune Marinică, un alt hunedorean prezent la festival.

Zilele Hunedoarei au dat naștere, ca fiecare eveniment public desfășurat în ultimele luni în municipiul Hunedoara, a numeroase controverse, în special în spațiul virtual. Hunedorenii s-au contrat pe tema alegerii Centrului Vechi ca loc de desfășurare al festivalului, pe tema artiștilor invitați (Puya, Adda, Uddi, Lora etc.) și a cheltuielilor cu ei (mare parte dintr-un buget total de 200.000 de lei), pe tema numărului de participanți și a duratei festivalului.

Știri Similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/