22 C
Deva
vineri, septembrie 22, 2023

PIXUL NEGRU.Manipularea- o unealtă de ticăloşit populaţia…

editorial (2)…Aşadar, după ce s-a aflat şi s-a speculat că practic Băsescu este demis, în baza cifrelor reale ale cvorumului de la referendumul de demitere din vara trecută, după anunţarea (intenţionat tardivă?) a rezlutatelor recensământului, s-a pus în scenă, cu regizori procurori din tagma băsistă, scandalul cu copiii arestaţi la un liceu bucureştean. Unde s-a produs un grav act de corupţie. Şi, categoric, nu elevii sunt principallii vinovaţi, corupătorii cum s-ar zice. Adevăraţii vinovaţi sunt părinţii, care nu le-au cerut să înveţe. Ci le-au promis că rezolvă ei şi bac-ul ăsta, că n-o fi foc o cheltuială de câteva sute de lei… Deci, ei, părinţii trebuiau citaţi şi duşi să dea cu subsemnatul, nu copiii! Scandal care a monopolizat, cum s-a şi dorit, interesul presei şi al populaţiei, stârnind indignarea şi revolta de rigoare. Dar tocmai scenariul prost regizat demonstrează că totul a fost pus la foc mare numai pentru a capta atenţia şi a manipula auditoriul… Şi, culmea tembelismului, a fost scos un singur ţap ispăşitor! În mintea unui ministru de Interne vinovat a căzut purtătorul de cuvânt al Poliţiei! Adică unul fără putere de decizie!!!!
Oare chiar nimeni nu mai conduce ţara asta? Vine tot nechematul şi ia decizii, care de care mai tâmpită. Iar când, în sfârşit, apare primul ministru şi cere ministrului de resort să vadă ce se întâmplă, să ia măsuri, vine Monica Macovei şi alaiul ei de procurori, cesemiste, jurnalişti şi pipiţe cu microfoane în mâini şi goale la cap şi îl acuză pe Ponta de amestec în treburile Justiţiei! Iar mulţi şcoliţi la apelul de seară sar şi ei în corul… hăinelistic al bocitoarelor. Nu-i vorbă că şi premierul îşi merită soarta. Pentru logodna „de coabitare” cu procurăriţele cotrocene…Iată-l şi pe vechiul prieten al lui Ponta, din campania prezidenţială a lui Geoană, azi patron al Realităţii tv., Cosmin Guşă…Care Guşă spera şi el la o stipendie publică. Dar premierul, ştiind ce-i poate pielea, s-a făcut că plouă…Iar televiziunea guşată încă mai încălzeşte oala cu ciorba macoviană…Dacă Ponta tăcea, aceeaşi echipă de zgomote ar fi înscenat scandalul despre tăcerea lui…Cum altfel??? Scandal să fie!
Iar mulţi români, şomeri, bolnavi, flămânzi, chinuiţi merg la vot, speră, aşteaptă ca şi România să devină o Ţară, o Patrie…Cum sunt celelalte componente ale UE…Dar România lor se ocupă cu şi de manipulări, minciuni, falsificări, mistificări, ticâloşii, curvăsării, scandaluri, hoţii, tâlhării…Până la alegerile viitoare…Când se fură din nou cvorumul! Ba, chiar recensământul. Iar şase judecători de la CCR stabilesc dreptatea…La ce e bun Parlamentul?? Şi încă unul supradimensionat…


Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente