32.8 C
Deva
luni, iulie 15, 2024

Poveşti cu politicieni

editorialLumea se uită în gura lor, îi votează, sigur, mulţi alegători fac asta după ce au primit şi ei măcar un litru de ulei sau o pungă de cafea ori 3 lei, îi înjură sau îi adoră, după caz. Apoi, alegătorii îşi merită soarta, iar politicienii zburdă fericiţi 4 ani prin banul public şi se mănâncă între ei. Aflu în fiecare zi multe poveşti cu politicieni. Uneori, râd, alteori îmi vine să plâng. Adesea mă gândesc ce ar crede oamenii de rând dacă ar auzi ce scot din ei şi cât de „solide” sunt, chipurile, alianţele sau ce „duşmani” sunt politicienii care provin din partide diferite. Credeţi-mă, aşa îmi vine să povestesc întâmplări şi să dau şi nume, dar mi se face ruşine de ruşinea lor. Poate cândva o voi face. Până atunci, se cade să vă amuzaţi şi dumneavoastră cu ultimele poveşti pe care le-am auzit.

Mă gândesc că nu e nimeni nebun şi am înţeles cu toţii că PNL şi PSD sunt într-o alianţă. Corect ar fi ca social democraţii şi liberalii să vorbească frumos unii despre ceilalţi, nu-i aşa?! O, da! N-o să credeţi, dar se bârfesc şi se duşmănesc mai rău decât o fac împotriva celor de la PDL sau PP-DD. Preocuparea cea mai mare a multora dintre pesediştii hunedoreni este procesul pe care liderul PNL Hunedoara îl are cu ANI. Deja unii dintre ei au ieşit la încălzire, surescitaţi de ideea unor alegeri anticipate. De partea cealaltă, liberalii se agită cum să îi faulteze pe colegii de alianţă.

Şi la PDL e frumos. Rămaşi în partid doar pentru că îşi pierd mandatul, mulţi dintre primarii PDL plâng că sunt oropsiţi, dar se duc, pe furiş, şi la PSD, şi la PNL şi promit că data viitoare de acolo vor candida. Ca să arate ce loiali sunt povestesc despre liberali social-democraţilor şi invers. Pedeliştii se sfâşie unul pe altul. E tare amuzant să-i asculţi şi să vezi cum cei care au făcut o mulţime de mizerii cândva dau acum toată vina pe cei care au fugit din partid.

Cei de la PP-DD se bârfesc între ei. Se ţin falnici pentru că pot decide la un adică cine rămâne la putere şi cine pleacă în opoziţie.

Știri Similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/