28 C
Deva
vineri, iunie 21, 2024

HI-TECH. Teledildonics. Tehnologia care transformă sexul virtual în sex pe bune VIDEO

FriXion.me este o reţea online recent lansată care îşi propune să le uşureze oamenilor interacţiunea de natură fizică în mediul virtual, cu ajutorul tehnologiei haptice, adică a unor gadgeturi sexuale care permit trăirea senzaţiilor tactile mai fidel ca niciodată.

sex cu netul

Gadgeturile propuse de FriXion.me, botezate teledildonic haptic, oferă posibilitatea, graţie tehnicii computerizate, de a simţi la propriu senzaţii tactile. De altfel, tehnologia prin care se poate realiza acest lucru, denumită haptică (în limba greacă face referire la a pune mâna, a pipăi) a început să fie dezvoltată de acum câţiva ani, şi se concentrează pe stimularea presiunii, redarea texturii, a vibraţiilor, temperaturii şi altor senzaţii care au legătură cu tactilul.

Astfel, această tehnologie îşi propune „să traducă“ tactil imaginile de pe ecranul calculatorului şi iluzia optică să devină cât se poate de reală, ca şi cum am atinge ceea ce vedem. Pentru aceasta se folosesc dispozitive realizate în acest scop, cum este cazul acestor jucării sexuale, conectate cu ajutorul unor softuri şi senzori de presiune, care îi permit utilizatorului să perceapă suprafeţe reci, calde, catifelate, aspre, ca şi cum ar intra în contact direct cu cineva sau ceva.

Graţie acestor jucării erotice sofisticate, doi sau mai mulţi useri înregistraţi în reţeaua Frixion vor putea să „se atingă“ şi chiar să facă sex la distanţă, notează Daily Mail. O dată cu lansarea aceastei reţele şi a noilor jucării sexuale, infidelitatea capătă alte dimensiuni, din moment ce persoane care nu se cunosc şi nu s-au întâlnit niciodată faţă în faţă vor putea să întreţină „relaţii sexuale“ virtuale mai reale ca niciodată.

https://www.youtube.com/watch?v=1OuOUmWEDMw

În această idee au fost realizate şi jocuri, pe lângă alte tipuri de conţinut, bazate pe coduri haptice, în care partenerii pot fi protagonişti în cele mai diverse scenarii. Gadgeturile sexuale se pot conecta online, aşa încât cuplurile le pot controla după bunul plac, de la depărtare. Pe lângă jocuri, reprezentanţii companiei Fixion au anunţat că doresc să pună la punct inclusiv transmisiuni live, în timpul căruia un singur performer poate controla mii de gadgeturi de acest gen din toată lumea.

jucarii

Compania FriXion are sediul la Miami, în SUA, şi a anunţat că va face în aşa fel încât gadgeturi de la mai mulţi producători să fie compatibile în reţea. La acest moment, reprezentanţii firmei au anunţat că testează sistemul deja lansat. „Frixion este o companie de software care are de gând să ia produsele de pe rafturile sex-shopurilor şi să le pună în legătură. Lucrăm cu dispozitive robotizate pe care le adaptăm în acest scop. Reţelele sociale cu răspuns haptic vor permite userilor să vină în contact şi să realizeze acţiuni extrem de reale, tangibile, de la strângeri de mână, săruturi, până la sex cu penetrare, indiferent dacă partenerul este la câţiva metri sau vă desparte un ocean“, a precizat purtătorul de cuvânt al firmei.

Mai exact, un joystick (foto sus) poate fi adaptat în aşa fel încât să aibă un mod de vibraţie, operaţie care poate fi făcută şi în cazul altor jucării sexuale deja existente (vibratoare, dildo-uri etc) care pot fi puse în legătură în reţea după ce sunt transformate în dispozitive de tip teledildonic. Aceste jucării sexuale vor interacţiona utilizând forţa bidirecţională cu răspuns în timp real.
SURSA:adevarul.ro

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/