19.4 C
Deva
miercuri, iulie 24, 2024

ICSH SA – Anunţ convocator

ADMINISTRATORUL SPECIAL

Al SC Întreprinderea de Construcţii Siderurgice Hunedoara – ICSH SA – în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, CUI RO2126260, ORC J20/34/1991, sediul: Hunedoara, Soseaua Hunedoara – Santuhalm, nr. 1 A, jud. Hunedoara,
Cu avizul administratorului judiciar, ALFA & QUANTUM CONSULTING S.P.R.L., sediul: Timişoara, str. Albinelor, nr. 70 A-B, jud. Timiş, Nr. înregistrare RSP 0235, e-mail: contact@aqc.ro, reprezentată legal prin asociaţi coordonatori Alic Bogdan şi Cârceie Marius Radu, numit în baza sentinţei nr. 1040/F/2012 din 05.07.2012 pronunţată de Tribunalul Hunedoara, Secţia a II-a Civila de Contencios Administrativ şi Fiscal, în dos. 5569/97/2012,
În temeiul prevederilor art. 117, coroborat cu art. 111 al. 2 lit. a si e din Legea nr. 31/1990 republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 3, pct. 30 si art.18 din Legea 85/2006 privind procedura insolvenței, precum si ale reglementarilor ASF si BVB,

CONVOACĂ

ADUNAREA GENERALĂ ORDINARĂ A ACTIONARILOR, la sediul societătii din Hunedoara, soseaua Hunedoara-Santuhalm, nr. 1 A, jud. Hunedoara, în data de 05.05.2022, ora 12,00, pentru toti actionarii înregistrati la DEPOZITARUL CENTRAL SA, la data de 22.04.2022, ce constituie data de referintă, cu următoarea

ORDINE DE ZI

1. Prezentarea si aprobarea Raportului Administratorului special cu privire la activitatea economico- financiară desfăsurată în cursul anului 2021.
2. Prezentarea si aprobarea Raportului de Audit Financiar cu privire la exercitiul economico-
financiar pe anul 2021.
3. Prezentarea si aprobarea bilantului contabil, a contului de profit si pierderi pe anul 2021.
4. Aprobarea propunerilor de repartizare a eventualului profit net.
5. Prezentarea si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2022 (a planului de afaceri pe anul 2022). Împuternicirea administratorului special cu urmărirea si aducerea la îndeplinire a acestui buget de venituri si cheltuieli, sub rezerva avizului administratorului judiciar.
6. Aprobarea datei de 24.05.2022, ca dată de înregistrare pentru identificarea actionarilor asupra carora se rasfrang efectele hotararilor A.G.O.A, conform art. 86 si urmatoarele din Legea 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata.

7. Stabilirea datei de 23.05.2022, ca exdata, pentru exercitarea anumitor drepturi ale actionarilor in cadrul adunarilor generale ale societatilor comerciale, conform reglementarilor legale in materie.
8. Mandatarea unei persoanei pentru semnarea hotararii AGOA si pentru a efectua toate formalitatile legale: raportari, inregistrarea si publicarea Hotararii adoptate, precum si pentru ridicarea cererii de mentiuni de la Oficiul Registrului Comertului.
Dacă la prima convocare nu va fi întrunit cvorumul legal, AGOA se convoacă în data de 06.05.2022, ora 12,00, la aceeasi adresă, cu aceeasi ordine de zi.
Actionarii pot participa personal sau prin reprezentanti cu procura speciala/generala, conform legii, pe baza actului de identitate, a certificatului de actionar si a procurii speciale ori a altor dovezi de proprietate asupra unor actiuni la SC ICSH SA, în insolvenţă, in insolvency, en procedure collective.
Actionarii pot vota prin corespondenta, prin utilizarea formularului de vot prin corespondenta Formularele de procuri speciale si buletinele de vot prin corespondenta se pot gasi la sediul ICSH, de luni pana vineri, intre ora 10,00 -14,00. Acestea se depun la societate in original, completate si semnate, anterior sedintei, in termenul legal, sub sanctiunea pierderii dreptului de vot.
Unul sau mai multi actionari reprezentand, individual sau impreuna, cel putin 5% din capitalul social, au dreptul de a introduce, in termen de cel mult 15 zile de la publicarea convocarii, puncte noi pe ordinea de zi a adunarii generale, cu conditia ca fiecare punct sa fie insotit de o justificare sau de un proiect de hotarare propus spre adoptare de A.G.O.A. De asemenea, au dreptul de a prezenta proiecte de hotarare pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a adunarii generale.
Informatiile referitoare la ordinea de zi vor fi puse la dispozitia actionarilor, pentru a fi consultate, la sediul societatii, luni – vineri, intre ora 10,00 -14,00, incepand cu data convocarii A.G.O.A, precum si pe www.icsh.ro . Actionarii interesati pot obtine materiale in copie, contra cost.

ADMINISTRATORUL SPECIAL                                                                       Administrator Judiciar
Mioara Mereuta                                                                              ALFA & QUANTUM CONSULTING S.P.R.L.
prin asociat coordonator
Alic Bogdan

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/