15.2 C
Deva
duminică, aprilie 14, 2024

FOTBAL ÎN SALĂ/LIGA 1/Deva este lider pe parchet!

ASFC Autobergamo a învins cu scorul de 11-1 pe Progresul Focşani şi are punctaj maxim după disputarea primelor 3 etape.

12-FUTSAL Jucătorii echipei de futsal, ASFC Fiat Autobergamo Deva au demontat celebra „Lege a lui Murphy” care enunţă că „orice începe rău se termină şi mai rău”.

Duminică seara în Sala Sporturilor din Deva, ASFC Autobergamo a primit gol de la Progresul Focşani care a deschis scorul prin Burcăcel (4) chiar în debutul jocului! Scor 0-1! Faptul că s-au văzut conduşi tabela de marcaj timp de 11 minute – pentru prima dată în actualul sezon – i-a enervat la culme pe jucătorii deveni care s-au răzbunat cu vârf şi îndesat şi le-au umplut poarta de goluri moldovenilor căror le-au dat 11! 5 goluri doar în prima repriză. Golurile învingătorilor au fost marcate de antrenorul-jucător Robert Lupu (foto la minge) – de 3 ori, Robert Matei, Cristi Macingo şi Alin Paul – fiecare câte o “dublă”, Cristi Matei şi Adi Moţ – ambii cate un gol.

Însă ASFC Autobergamo – Progresul Focşani, 11-1, nu este cel mai mare scor înregistrat în Liga 1 ediţia 2013-2014. În prima etapă campioana en-titre, City ‘Us Târgu Mureş a învins cu 13-0! pe KSE Târgu Secuiesc.

Cu acest succes ASFC Autobergamo Deva este lider în Liga 1 cu maximum de puncte, 9, iar etapa viitoare duminică 6 octombrie va evolua în deplasare la Dunărea Călăraşi. În primele două etape ASFC Deva a învins cu 10-1 pe CFF Clujana Cluj Napoca şi 7-3 pe CSMS Iaşi.

CASETA TEHNICĂ

[box border=”full”]

ASFC Autobergamo Deva…………………………………….11 (5)

V. Iancu (cpt.) – A. Paul, R. Lupu, R. Matei, C. Matei, Ţiglar, Macingo, A. Moţ, Muhtaseb, L. Popescu, Drăgoiu. Antrenor: Robert Lupu.

Progresul Focşani…………………………………………………1 (1)

Borş – Stancu, Popa, S. Sava (cpt.), Burcăcel, Bîra, Dumitru, Ilaş, Ungureanu, B. Sava, Şandru, Ioghin. Antrenor: Petrache Gurguiatu.

Au marcat: R. Lupu (17, 21, 32), R. Matei (11, 16), A. Paul (23, 38), Macingo (20, 40), C. Matei (15), A. Moţ (35) / Burcăcel (4).

Arbitri: Gabriel Stroe (Moreni) şi Emanoil Ciuruş (Bucureşti). Sala Sporturilor din Deva. Spectatori: 300.

[/box]

[box border=”full”]

Liga 1 a rămas în 11 echipe!

Campionatul Ligii 1 la fotbal în sală va continua cu o echipă mai puţin. Începând din etapa a III-a gruparea ACS Smart Bucureşti a fost exclusă din toate competiţiile de către Federaţia Română de Fotbal decizie care survine hotărârii prin care meciul din etapa secundă dintre CFF Clujana Cluj-Napoca si ACS Smart Bucuresti, a fost omologat cu scorul de 3-0 pentru neprezentare, în favoarea echipei CFF Clujana Cluj-Napoca, iar echipa ACS Smart Bucuresti a fost penalizată cu 2000 lei si i se vor scadea 3 puncte din clasament. Conform programului partida ASFC Autobergamo Deva – ACS Smart Bucureşti ar fi trebuit să aibe loc la finele luni, duminică 27 octombrie în etapa a VII-a.

[/box]

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/