15.2 C
Deva
duminică, aprilie 14, 2024

FOTOGALERIE/RALIU/PERFORMANŢĂ PE 4 ROŢI/Un hunedorean cel mai bun dintre începători la Raliul Aradului!

Judeţul Hunedoara a dat cel mai bun pilot la categoria „Debutanţi”  la Raliul Aradului 2013.

DEBUTANT. La Arad pilotul Cornel Gărdean din Haţeg a"alergat" pentru prima dată într-o etapă de Campionat Naţional de Raliuri al României. Sursa foto: Rob Kulcsar
DEBUTANT. La Arad pilotul Cornel Gărdean (26 ani) din Haţeg a „alergat” pentru prima dată într-o etapă de Campionat Naţional de Raliuri al României. Sursa foto: Rob Kulcsar

Echipajul hunedorean format din pilotul Cornel Gărdean şi copilotul Mihai Ciurea (foto mic) la bordul unei Dacia Logan s-a clasat pe primul loc la categoria “Debutanţi” la Raliul Aradului a VI-a etapă a Campionatului Naţional de Raliuri (CNR).

Debut cu trofeu

Cu numărul 441 de concurs bolidul condus de Cornel Gărdean din Haţeg a parcurs cele 11 Probe Speciale şi cele două Superspeciale întinse pe două zile de concurs ( sâmbătă şi duminică, 24-25 august) în o oră, 56 de minute şi 24 de secunde şi a bifat următoarele clasări: locul 10 la Clasa 9, locul 22 în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) şi locul 25 în ierarhia generală a Raliului Aradului 2013.

„A fost o cursă frumoasă în care am căutat să mă acomodez cu maşina şi cu suprafaţa de rulare, fiind prima dată când pilotam pe macadam. Fiind debutant am primit un loc destul de în spate pe grila de start şi pe aproape fiecare proba prindeam concurentul din fata mea fiind nevoit să opresc pentru că nu se mai vedea nimic de praf…”, a povestit frânturi din prima experienţă în CNR, pilotul Cornel Gărdean.

6 piloţi debutanţi au luat startul la Raliul Aradului 2013. 12-ECHIPAJ

În acest an Gărdean s-a impus şi în „Cupa Hăşdat” etapă de VTM în campionatul de raliuri al  judeţului Hunedoara.

[box border=”full”]

Delecour, cel mai bun! Mihai Leu a deschis raliul

Echipajul format din Francois Delecour / Dominique Savignoni a trecut primul linia de sosire a Raliului Aradului. 27 de maşini au ajuns întregi la finish la Raliul Aradului 2013 în timpul careia s-au înregistrat 9 abandonuri. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, şi hunedoreanul Mihai Leu, organizatorul etapei de raliu a Aradului, au fost forelighteri – au condus maşini de deschidere.

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/